Ramazan Kavcar'dan Hayır Mevlidine Davet

Ramazan Kavcar'dan Hayır Mevlidine Davet

22 Ağustos 1979 yılında babasının dükkanında kahpece şehit edilen Osman Kavcar ve Ayşe Kavcar adına Mevlid okunacak.

A+A-

Ülkücü Şehit Osman Kavcar ve 2016’da yaşamını yitiren Ayşe Kavcar hayrı için babası Ramazan Kavcar mevlid okutacak. Şehit oğlu ve eşi için mevlid-i Şerif okutacak baba Ramazan Kavcar 29 Eylül Pazar günü Pamukkale İlçesi Fesleğen Mahallesine herkesi davet etti.

Osman Kavcar Kimdir?

Kahpece şehit edilen Osman Kavcar, 1958 senesinde Denizli ilinin Acıpayam ilçesine bağlı olan Yeşilyuva kasabasında doğdu.

Kavcar, başarılı bir lise hayatından sonra, 1976 senesinde Ankara Erkek Teknik Meslek Yüksek Okulu’na kaydını yaptırdı. Ankara ilinde 2 sene boyunca, gerek kaldığı Site Yurdu’nda, gerekse okulda teşkilatlı olarak mücadelesini sürdürdü. 2 sene iyi bir Ülkücü olarak yetiştirilmesinden sonra 1978 senesinde memleketi Denizli iline dönüp Buldan Meslek Lisesi’nde öğretmen olarak görevine başladı.

Babasının Dükkanında Can Verdi

22 Ağustos 1979 Çarşamba günü Osman Kavcar,  arkadaşı Mehmet Ali Ünal ile beraber ikindi namazını evde kılmasından sonra, iftar vaktini beklemek üzere babasının dükkanına gitmeye karar verdi. Merhum Kavcar, Babasının dükkanının önünde vurulup şehadete erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.