Ramazanoğlu'ndan 27 Nisan Açıklaması

Ramazanoğlu'ndan 27 Nisan Açıklaması

AK Parti Denizli Milletvekili ve 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu 27 Nisan e-muhtırasının yıldönümünde bir açıklama yaptı.

A+A-

Ramazanoğlu açıklamasında, 27 Nisan 2007’de bir gece yarısında siyaset literatürüne e-muhtıra ismi ile geçen açıklama ile ortaya konan irade ile vesayetin devamını ve her dönemde olduğu gibi demokrasiye ve seçilmişlere balans ayarı çekilmek istendiğini dile getirdi.

Taviz Verilmedi

Fakat bunun karşısında sandıklarda ortaya çıkan milli iradeye dayanmış olan hükümetin, bu emellere asla geçit vermediğini ve duruşu ile Türk siyasi tarihine ismini altın harfler ile yazdırdığını dile getiren Dr. Ramazanoğlu, devamındaki  süreçte kapatma davası ile, Gezi olayları ile, 17-25 Aralık operasyonları ile ve en son 15 Temmuz darbe girişimi ile vesayet odakların milli iradeye ket vurmak istediklerini ama AK Parti iktidarlarının ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde bu girişimlere asla taviz verilmediğini ifade etti.

Ramazanoğlu, bundan sonra da "Hâkimiyet milletindir." şuuruna sahip AK Parti iktidarlarının, demokrasinin dışına çıkıp bu ülkeyi yönlendirmeye çalışmak isteyenlere  27 Nisan'da olduğu gibi kesinlikle müsamaha göstermeyeceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.