Raziyenur İhtiyacı Olan Arabaya Kavuştu

Raziyenur İhtiyacı Olan Arabaya Kavuştu

Bundan 14 gün önce Akishaber.com.tr'den yaptığımız Raziye Nur'a yardım çağrısı karşılık buldu ve Raziyenur arabasına kavuştu.

A+A-

Denizli'de 4.5 yaşındaki Raziyenur küçücük yaşında defalarca ameliyat geçirmiş fakat iyileşememişti. Yardım beklieyen Raziyenur'un sesini Akis Haber duyurdu. Kısa zamanda büyük ilgi gören yardım kampanyası Akis Haber okuyucularının desteği sayesinde Raziyenur arabasına kavuştu.

Raziyenur, daha 4.5 yaşında defalarca belinden ve ayaklarından ameliyatlar geçirdi. Fakat hala iyileşemedi yürüyemiyor. Ayakların üstünde de duramıyor. Oturduğu zaman da dik oturamıyor. Dışarıya annesinin veya babasının kucağında çıkabilen Raziye'nin dik oturabilmesi için de bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı.

Yaptığımız haberden sonra pek çok mecradan yardım talepleri geldi. 14. günün sonunda Raziyenur arabasına kavuştu. Üstelik toplanan para bir miktar arttı.

Artan Para Tedavi İçin

Artan miktarın Raziye'nin tedavisinde kullanmak isteyen aile, tüm destekçilere teşekkürlerini bildirerek, ''Çok mutluyuz, herkesten Allah razı olsun,bizi çaresiz bırakmadılar. Bizim bu zor anımızda yanımızda olup, bize ses olan Akis Haber'e ve Ahmet beye de çok teşekkür ederiz'' dedi.

Akis Haber bugünlere arkasında duran ve destekçisi olan okuyucusu ile ulaştı. Ve okuyucusuna güvenen Akis Haber kısa zamanda kampanyanın neticelenmesi ile yanılmadığını gördü.

Akis Haber ailesi olarak, destek veren  tüm dostlarımıza ve Akis Haber okuyucularımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum