Remax Optimum Açıldı

Remax Optimum Açıldı

Remax Optimum Açıldı

A+A-

Her geçen gün büyüyen ve gelişen inşaat sektöründe Denizli'ye yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Remax Optimum görkemli bir törenle açıldı. 

 

Türkiye çapında 250 ofis ve 3 bin danışman ile hizmet sunan Remax'ın en yeni ofisi Remax Optimum Denizli'de 15 eğitimli danışmanla hizmet vermeye başladı. Merkezefendi İlçesi Yenişehir Mahallesi Ziya Tıkıroğlu Caddesi Ferahevler sitesinde bulunan ofisin açılışına Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile beraber çok sayıda davetli katıldı.

 

''Denizli'de Emlak Sektörüne Yeni Bir Soluk Getireceğiz''

 

Açılışta konuşan firma yetkilisi Hüseyin Keysan ''Remax Türkiye çapında 250 ofis ve 3000 danışmana sahip ulusal bir firma. Bizde bugün, Remax ailesine katılarak Denizli’de hizmet vermeye başlıyoruz. 15 danışmanımızla beraber bugünden itibaren bu güzel ofiste çalışmalarımıza başlayacağız. Denizlimize hayırlı uğurlu olsun. Emlak sektörümüzde önemli bir eksikliğimiz var. Bunu gidermek için çalışmalar yapacağız.'' dedi.  

Keysan, Remax Optimum ve sektörden beklentileri yönündeki soruya ''Denizli Gayrimenkul konusunda potansiyeli yüksek olan bir şehir, Türkiye gelinde işlem sayısına baktığımız zaman iyi bir konumda yer alıyor. Bu sektörde güven konusunun en önemli sorun olduğunu düşünüyoruz. Öncelikli hedefimiz güven eksikliğini gidermek ve Denizli’de önemli bir satış rakamına ulaşmak. Denizli’de güvenli, eğitimli ve çalışkan danışmanlarımızla Denizli halkına hizmet vereceğiz. '' dedi.

 

''Güven ve Eğitimli Danışman Kadromuz En Önemli Özelliğimiz''

 

Remax Ailesi'nin diğer kurumlardan ayıran en büyük özelliğin güven ve eğitim olduğunu belirten Hüseyin Keysan ''Bizi diğer şirketlerden ayıran en büyük özellik güven olacak. Türkiye’de bu sektörde maalesef bir eğitimsizlik söz konusu. Eğitimsiz danışmanlar sahada olumsuz bir algı oluşturabiliyor. Halkımız alım satımlarda mağdur olabiliyor. Bizim en büyük avantajımız eğitimli olmamız ve güven teşkil eden bir kurum olmamız olacak. Türkiye çapında kurumsal bir firma olduğumuz için de kesinlikle hata yapma lüksümüz yok. O yüzden de alım satımlarda Denizli halkı bundan sonra şanslı olduğunu düşünüyorum.'' diyerek iddiasını ortaya koydu.  

 

 

Hüseyin Keysan, son olarak ''Bize gelen bir vatandaş ofisimize girdiği anda görmek istediği gayrimenkulün A’dan Z’ye bütün özelliklerini öğrenebilecek. Satılacak olan gayrimenkulde herhangi bir olumsuzluk olduğu durumda biz hemen gayrimenkul konusundaki işlemimizi durduruyoruz. Müşterimize başka gayrimenkuller öneriyoruz. Hata yapma lüksümüz olmadığı için müşterimize en doğru fiyattan en iyi şekilde önüne sunuyoruz. Satış sonrası hizmetlerimiz de devam ediyor. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaştığında müşterimize yardımcı oluyoruz.'' dedi ve gayrimenkul alım satımı ile ilgili tüm işler için Denizlili vatandaşları Remax Optimum'a davet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.