Sadakatsiz 13. bölüm izle

Sadakatsiz 13. bölüm izle

Sadakatsiz 13. bölüm full izle! 6 Ocak 2021 akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz 13. bölüm tek parça halinde Youtube platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Sadakatsiz 13. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz 13. bölümü ile 6 Ocak akşamında Youtube platformunda yayınlanacak.

SADAKATSİZ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali,  Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır. Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze gelecektir.

"Sadakatsiz 13. bölüm

Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un başrollerde oynadığı Sadakatsiz dizisi kadrosunda Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu gibi oyuncular yer alıyor.

SADAKATSİZ 13. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.