Sadakatsiz 15. bölüm izle

Sadakatsiz 15. bölüm izle

Sadakatsiz 15. bölüm full izle! 27 Ocak 2021 akşamında yayınlanan Sadakatsiz 15. bölüm tek parça halinde Youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

A+A-

Sadakatsiz 15. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz 15. bölümü ile 27 Ocak akşamında izleyenleri ile buluştu.

Selçuk, Nil, Volkan ve Asya’yı bir araya getiren ölüm korkusu, yeni iç hesaplaşmaları ve yüzleşmeleri beraberinde getirir. Volkan ve Derin arasındaki gerginlik büyürken, Haluk’un kurduğu plan onu geçmişinden gelen beklenmedik bir sürprizle karşılaştırır. Asya yüz yüze geldiği gerçek karşısında büyük bir çıkmaza sürüklenirken, tüm dengeleri sarsan gelişme ne olacaktır?

Sadakatsiz 15. bölüm

Nil’in Selçuk’la kurduğu ilişki hızla çıkmaza sürüklenirken, Asya ile başlattıkları bu riskli oyun kimleri hangi tehlikeyle karşı karşıya bırakacaktır. Nil'i kaçırmaya çalışan Asya, Volkan ve Selçuk'la olan kovalamacaya dahil olur. Peki inşaatta bulunan Nil, karşısında Volkan ve Selçuk'u görünce ne yapacak? Nil'i korumak isterken aşağı düşen kişi kim?

Sadakatsiz 15. bölüm

İhaneti ortaya çıkan Mert, yolun sonuna geliyor. Bahar, artık onun değişmeyeceğini düşünüyor ve ayrılık kararı alıyor. Mert'in eşyalarını toplayıp onu eve çağıran Bahar, onun için tatsız bir sürpriz hazırlıyor. Mert'in tüm eşyalarını kapının önüne koyan Bahar, restini çekiyor. Neye uğradığını şaşıran Mert ise ona bunu yaşatan Volkan'a bir kez daha bileniyor.

SADAKATSİZ 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.