Sadakatsiz 22. bölüm izle

Sadakatsiz 22. bölüm izle

Sadakatsiz 22. bölüm full izle! 17 Mart akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz 22. bölüm tek parça halinde youtube platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Sadakatsiz 22. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere’nin oynadığı Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz 22. bölümü ile 17 Mart akşamında youtube platformunda yayınlanacak.

Asya’nın hamlesi, üzerine oynanan oyunda kartları yeniden dağıtmıştır. Beklenmedik bir haber Asya, Sinan, Volkan ve Derin cephesinde yeni bir krizin tetikçisi olur. Gönül’ün artan baskısına boyun eğmeyen Selçuk, Güçlü ailesini daha güç durumda bırakmaya kararlıdır. Derin ve Volkan’ın ilişkisinde ipler daha da gerilirken yaşanan şok bir gelişme, hangi kaçınılmaz sonun habercisidir?

Hakkında çıkan haberlerden sonra kafası iyice atan Asya, elindeki kozu kullanmaya karar verir. Özellikle Derin'in konuşmalarından sonra buna karar veren Asya, soluğu Gönül'ün yanında alır. Bu haberleri yaptıran kişinin Gönül olduğunu bilen Asya, elindeki videoyu ona izletir ve tehdit eder.

sadakatsiz-22.jpg

Volkan, gazetelerde çıkan haberi görünce deliye döndü. Öfkesinden ne yapacağını şaşıran Volkan, apar topar hastaneye giderek Asya'nın odasına giriyor. Asya'nın odasında Turgay'ı gören Volkan iyice çileden çıkıyor. Hastanede bir anda kaos oluşuyor. Asya Volkan yüzünden bir kez daha zor durumda kalıyor. Hastane yönetiminden uyarı alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.