Şahlanış Konserleri Çameli'nde Son Buldu

Şahlanış Konserleri Çameli'nde Son Buldu

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen “Denizli Şahlanıyor” temalı konserler tamamlandı.

A+A-

Yoğun katılımın olduğu ve İl merkezi  ile dört ilçede gerçekleştirilen Şahlanış konserleri Pazartesi akşamı Çameli ilçesinde tamamlandı. 

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, konserlerin tamamlanması  nedeniyle sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. 

Konserlerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Aydınlı, “Denizli Ülkü Ocakları olarak il merkezimiz ve dört ilçemizde “Denizli Şahlanıyor” temalı konserlerimizi Pazartesi akşamı Çameli konseri ile  tamamladık. İlk günden bu yana tüm konser alanını coşkuyla dolduran bu kalabalık sayesinde mahcup olmadık, sizlerin güvenini boşa çıkarmadık. Bu konserlerimiz süresince desteklerini bizden esirgemeyen başta sayın genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım olmak üzere, genel başkan yardımcılarımıza, büyük bir sorumluluk üstlenen Çivril, Acıpayam, Çameli ve Sarayköy ilçe Ocak Başkanlarımıza, beraber yol yürümekten onur duyduğum değerli yönetimimize ve bizleri yalnız bırakmayan tüm ülküdaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca konser süresince Ülküdaşlık hukukumuzun her zerresini hissettiğimiz Mustafa Yıldızdoğan, Alperen Kekilli, Serdarcan Sönmez ve Ahmet Öngel başkanlarımıza da tüm teşkilatımız ve hemşehrilerimizin adına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizleri Hilal içinde bozkurdun ve üç hilalin gölgesinden ayırmasın. Başbuğumuza, Liderimize ve sayın Genel Başkanımıza mahcup etmesin. Var olsun Ülkü Ocakları” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.