Sarayköy Belediyesi’nden Sınırsız Hizmet

Sarayköy Belediyesi’nden Sınırsız Hizmet

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın ilçe halkının yaşamlarındaki engelleri kaldırmak için hizmete aldığı Evde Bakım Hizmetlerini vatandaşlar çok beğendi.

A+A-

Evde Bakım Hizmetleri içinde bulunan Evde Ücretsiz Sağlık Hizmeti, Evde Ücretsiz Berber Hizmeti, Evde Ücretsiz Temizlik Hizmeti ekipleri Sarayköylü vatandaşların yaşamlarındaki engelleri ortadan kaldırmakta.

Sarayköy Belediyesi birimleri rutin bir şekilde ilçedeki hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların kapılarını çalıp hem istekleri alıyor hem de hizmet veriyor. Belediyenin Evde Bakım Hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar memnuniyetlerini ifade etti.

Vatandaş Çok Memnun

Evde Sağlık Hizmetinden faydalanan 60 yaşındaki Huriye Dönmez, kendisinin tansiyon ve şeker hastası olduğunu, Belediyeye çok teşekkür ettiğini, Merkezden eve uzak olduğu için hastaneye ulaşmalarının eziyet olduğunu, şimdi sağlıkçıların ayaklarına kadar geldiğini, böyle bir hizmetin eskiden olmadığını, şimdi ‘hastamız var’ denildiği anda yetiştiklerini, her hafta geldiklerini, hizmeti kendilerine ulaştıran Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ettiğini ifade etti.

85 yaşındaki İhsan Arslan ise, hizmetten çok memnun olduklarını, her hafta rutin olarak eve geldiklerini, sağlıklarını yakından takip ettiklerini, hastaneye gidecekleri vakit ambulansla gelip hastaneye götürüp geri eve getirdiklerini, Belediyeye ve en çok da Belediye Başkanımız Ahmet Özbaş’a teşekkür ettiklerini belirterek hepsinden Allah Razı olsun dediler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.