Sarayköy TOKİ konutlarının temeli atılıyor

Sarayköy TOKİ konutlarının temeli atılıyor

Sarayköy’de ikinci etap TOKİ konutlarının temel kazımı tamamlandı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 12 bloktan oluşacak 238 dairenin temel atma çalışmaları için düğmeye bastı.

A+A-

Sarayköy’de ikinci etap TOKİ konutları için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Sarayköy’de yapılan ikinci etap TOKİ konutları için temel kazma çalışmaları tamamlandı.

Çalışmaları yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak için inşaat alanına giden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, şantiye sorumlularıyla birlikte 12 bloğun temel atma çalışmaları için düğmeye bastı.

Yetkililerden bilgi alan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yeni yaşam merkezinin ilçeye büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Blokların temel çalışmalarının ardından kaba inşaatının hemen başlatılacağı 400 gün içinde ikinci TOKİ konutlarının kendisini göstereceğini belirten Başkan Özbaş, “ Sarayköyümüzde birinci ve ikinci etap konut yatırımlarında önemli bir mesafe alındı. Hizmet dönemimiz içerisinde tamamlanan ve hak sahiplerimize teslim edilen 410 konutumuzun yanında yeni yapılacak olan 238 dairemiz, çok şükür ki yine bizim hizmet dönemimize nasip oldu. Hedefimiz hemşehrilerimizin mutlu olması ve ilçemizin kazanması. 238 dairemizin yapım aşamasının her anını takip ediyoruz. İnşallah 400 gün içinde dairelerimiz hak sahiplerimizin olacak. Ben yüzlerce ailemizin yüzünü güldüren bu önemli çalışmada başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, Toplu Konut İdaresi Başkanlığımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.