Sarayköy'de Bir Mahalle Daha Sobadan Kurtuldu

Sarayköy'de Bir Mahalle Daha Sobadan Kurtuldu

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçenin Trafo Mahallesi sakinlerine vermiş olduğu doğal gaz sözünü yerine getirdi.

A+A-

Trafo Mahallesi’nde başlayan doğal gaz çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özbaş’a teşekkür eden vatandaşlar sobadan kurtulmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Trafo Mahallesi sakinlerine verdiği doğal gaz sözünü tuttu.  Sarayköy Belediyesi ve Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş işbirliği ile ilçede devam eden doğal gaz hattı döşeme çalışması Trafo Mahallesi’nde başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Karabacak eşlik etti. Mahallede devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Özbaş, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara doğal gaz müjdesini verdi,  taleplerini dinledi.

Vatandaşlar sobadan kurtulmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

 “SOBA KOVASI DERDİ OLMAYACAK”

Trafo Mahallesi’nde yaşayan 62 yaşındaki Neriman Ok, “Uzun yıllardır beklediğimiz doğal gaz artık mahallemizde. Çok mutluyum. Soba kovasını eşim olmadan kaldıramıyordum. Doğal gaz geldiği zaman artın soba kovası derdi, evimin içinde sis kokusu, kül döküntüsü olmayacak. Hizmeti buralara kadar getiren Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a çok teşekkür ederim. Rabbim yolunu açık etsin” dedi.

“DOĞAL GAZ İLE ISINMA SORUNUMUZ KALMAYACAK”

Soba ile ısınan 66 yaşındaki Gülser Çelik, “Soba ile ısınıyoruz. Bacamız tıkanıyor. Evimizin içinde is kokusu oluyor. Bir de sobanın kovasını taşımak belli bir yaştan sonra çok zor geliyor. Doğal gaz geldiğinde ısınma sorunumuzun hepsi ortadan kalkacak Allah’ın izniyle. Hizmeti mahallemize getirenlerden Allah razı olsun” dedi.

“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

77 yaşındaki Ömer Uzundemir ise, “Soba ile ısınırken kömür, odun almak için bazen paramız oluyor, bazen olmuyor. Doğal gaz geldiğinde toplu bir para ödememize gerek kalmayacak. Sıcak suyumuz olacak. Mutfakta her ay tüp değiştiriyorum. Onun parası ayrı bir fatura zaten. Tüp yerine doğal gaza ödeyeceğiz. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

“DOĞAL GAZ OLDUĞUNDA ISINMANIN DAHA İYİ OLACAĞINA EMİNİM”

Ansızın biten tüpten, işten geldiğinde evinde kendisini karşılayan soğuk havadan kurtulacağını aktaran 42 yaşındaki Müjgan Sivrikaya, “İşten geldiğinizde soba ile ısınıyorsanız eviniz soğuk oluyor. Yorgunlukla sobayı ısınmak için hazırlıyorsunuz. Bel sıkıntım olduğu için kovayı hazırlarken büyük zorluk çekiyorum. Gece yarısı işten geldiğimde bazen ansızın tüp bitiyor. Doğal gaz olduğunda ısınmanın daha iyi olacağına eminim” diyerek düşüncelerini aktardı.

Doğal gaz ile ısınmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden 53 yaşındaki Mehmet Nurdoğan, “Soba ile ısınıyorum. En büyük zorluğumuz soba kovası hazırlamak. Nefes problemim var. Bir de yaş belli bir yere geldiğinde zor oluyor. Doğal gaz geldiğinde bu zorluktan kurtulacağız. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Başarılarının devamını diliyorum” diyerek konuştu.

BAŞKAN ÖZBAŞ: SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Vatandaşlara doğal gaz müjdesini kapı kapı dolaşarak kendisi ileten Başkan Özbaş, “Trafo Mahallemizdeki tüm vatandaşlarımız soba ile ısınıyor. Geçmiş dönemlerde ilçemizde gerçekleştirilen sıcak su hizmetinin ulaşmadığı bir mahallemizdi. Biz de vatandaşlarımıza doğal gazın evlerine kadar ulaşacağı sözünü vermiştik. Hamdolsun bugün vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözün daha gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık vatandaşlarımız temiz ve ekonomik ısınma ile buluşacak. İlçemize, mahallemize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.