Sarayköy'de İlk Nikah

Sarayköy'de İlk Nikah

Mehmet Onur Akdağ ve Zeynep Güngör’ün nikahını kıyan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş sorduğu sorular ile damat Akdağ’ı terletirken katılımcıları güldürdü.

A+A-

Sarayköy ilçesine Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın hayretleri ile kazandırılan Kültür Merkezi’nde kıyılan ilk nikah Mehmet Onur Akdağ ile Zeynep Güngör çiftine nasip oldu.

Damadın Zor Anları

Çiftin nikahını, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş kıydı. Başkan’ın yaptığı espriler ve sıcak tavırları nikahı renklendirdi.  Başkan Özbaş’ın, damat Akdağ’a sorduğu sorularla davetlileri kahkahaya boğdu. Ama damat Mehmet Onur Akdağ ise boncuk boncuk terledi.

Başkan Özbaş, damat Akdağ’a evvela ilk eşi ile tanıştıkları günü sordu, daha sonra da şarkı söylemesini istedi. Mustafa Ceceli’nin “İyi ki hayatımdasın” şarkısını söyleyen Akdağ’ın performansını davetlilere oylatan Başkan Özbaş, alkış az gelince Damat Bey’den bu defa da şiir okumasını istedi.

Damat Akdağ, eşi için şu şiiri okudu:

Şekersiz çay gibiydim.

Sonra sen geldin, çayıma şeker.

Yüreğime ilaç oldun.

Hoş geldin iyi ki geldin hep bende kal sevgilim

Damadın bu şiiri büyük alkış aldı. Bu şekilde de Başkan Özbaş’ın zorlu sınavından geçti.

Sınavı Bitmedi

Başkan Özbaş, önce gelin Zeynep Güngör’e yönelttiği soruya ve “Evet” cevabını aldı. Daha sonra damat Akdağ’a, ilk ‘evet’i olacağını, bunun çok manidar olduğunu ve 3 defa sesini yükseltip söylemesini böylece herkesin duyması gerektiğini belirtti.

Damat Akdağ, 3 kez yüksek sesle “Evet” dedi.

“Evet” cevaplarını alan Başkan Özbaş ve davetliler için son derece eğlenceli, damat için ise bir o kadar zorlu geçen nikah merasimi tamamlandı.

Başkan Özbaş, çiftin aynı bugün olduğu gibi yüzlerinde gülümsemenin, kalplerinde sevginin, muhabbetin hiç eksilmemesi ve her zaman artmasını istedi. Zor zamanlarda aynı bugün ki gibi dayanışma ile zorluğun üstesinden gelmelerini isteyen Özbaş, nikah akdinin hem Güngör hem de Akdağ ailelerine hayırlı olmasını dileklerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.