Sarayköy'de Komşu, Silahıyla Dehşet Saldı

Sarayköy'de Komşu, Silahıyla Dehşet Saldı

Sarayköyde bir kişi husumeti olduğu kişinin evini basarak silahıyla dehşet saldı.

A+A-

Olay sabah saatlerinde, Denizli'nin Sarayköy İlçesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre olay sabah saatlerinde Sarayköy ilçesi Aşağı Mahallede bulunan bir apartmanın 2. Katında meydana geldi.

Aralarında Husumet Varmış

Daha önce husumetleri olduğu bildirilen kişi komşusunun evine silahla girerek evde bulunan Mustafa Başkaya’nın eşini ve kızını silahla yaraladı.

Olayın Detayları

İddiaya göre sabah ilçede işlettiği  kırtasiye dükkanına gitmek için evden çıkan Mustafa Başkaya, kapıyı açtığında kapının arkasında bekleyen ilçede berberlik yapan  N.D ile karşılaştı. N.D ise kapının açılmasının ardından yanında getirdiği silahı doğrultarak ateş etmeye başladı.

Başkaya, hemen N.D’nin üzerine atlayarak eve girmesine engel olmaya çalıştı ve boğuşmaya başladı. Kavga ederek evin salonuna doğru girmelerinin ardından silah birkaç el ateş aldı. Boğuşma esnasında ateşlenen silah, boğuşma esnasında yanlarında bulunan Başkaya’nın eşinin çeşitli yerlerine isabet etti. Başkaya N.D’yi yere yatırarak etkisiz hale getirdi.

Bu esnada yaralı eşi balkona çıkarak acılar içinde yardım çağrısında bulundu. İş yerlerini açma hazırlığı yapan cadde esnafı koşarak eve çıktı. Mustafa Başkaya’nın etkisiz hale getirdiği N.D’ye müdahale eden komşuları hemen emniyet güçlerine ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine ilk olarak emniyet güçleri ulaştı, daireye çıktıklarında ise etkisiz hale getirilen N.D’yi gözaltına alarak Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Gözaltı olayının ardından gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı kadını ve arbedede sıyrıklar alarak yaralanan kızını hastaneye kaldırdı. Kadının ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Daha Öncede Cinayet İşlemiş

Sabah 08.30 sularında meydana gelen korkunç olay herkeste şok etkisi yaratırken, saldırıyı gerçekleştiren N.D’nin daha önce yakın bir arkadaşını 20’ye yakın bıçak darbesiyle öldürdüğü için ceza alan birisi olduğu öğrenildi. İddiaya göre eşinden ayrılan N.D ise bu ayrılıktan Mustafa Başkaya’nın eşini sorumlu tuttuğu için  “Beni eşimden sen ayırdın, senin yüzünden ayrıldık” diyerek saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kaynak: Saraykoy.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.