SARAYKÖY’DE TARİH YAZACAĞIZ

SARAYKÖY’DE TARİH YAZACAĞIZ

​​​​​​​Üçüncü dönemi için seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Özbaş iddialı konuştu: 31 Mart’ta Sarayköy’de tarih yazacağız.

A+A-

Sarayköy’de iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Ahmet Necati Özbaş 31 Mart’ta tarih yazacaklarını belirtti. Ak Parti adayı Özbaş saha çalışmalarında vatandaşların kendisine yönelik teveccühünden memnun olduğunu kaydetti; “Hemşehrilerimizin bizlere olan güveni ile 31 Mart’ta yeniden tarih yazacağız” dedi.

10 YILLIK HİZMET

İlçeye 10 yıldan beri başarı ile hizmet ettiklerini, pek çok eser kazandırdıklarını kaydeden Özbaş, Tosunlar Mahallesi’ndeki seçim çalışmalarında seçmenlerine yeni dönemde yapacağı projeleri anlattı. İlgi ile karşılanan Özbaş; “ “Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın desteklerini hissediyoruz. Onların bizlerle birlikte olması 31 Mart’ta yeniden birlikte tarih yazacağımıza işaret ediyor. 2014 yılında ilk kez Belediye Başkan Adayı olduğum zamanlarda yaşadığım o heyecanımı hiç kaybetmedim. 3. kez çıktığımız bu yolda aynı heyecan içerisindeyim. Sarayköy’ü hemşehrilerimizin destekleriyle çok geliştirdik ve büyüttük. Hayallerimiz hala bitmedi. Memleketimiz için hedeflerimiz daha çok büyüdü. Yeni dönemimizde de ilçemiz hizmetlerle konuşulacak, yeniliklerle adından söz ettirecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.