Seçim Çalışmalarına Çivril'den Start Verdiler

Seçim Çalışmalarına Çivril'den Start Verdiler

Mayıs ayında yapılacak Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (DSMMMO)  genel kurulunda Meslekte Erdem Grubunun adayı  Hasan Akgün ve ekibi seçim çalışmalarına Çivril’den start verdi.

A+A-

Çivril İlçesindeki meslektaşlarını ziyaret eden Hasan Akgün, görüş alışverişinde bulundu ve başkan seçilmesi durumunda uygulayacağı projeleri aktardı.

“İYİ BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK”

Akgün, ziyarette yaptığı konuşmada, “İyi bir ekiple yola çıktık. Odamızın sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Çivril’de şahsım ve ekibime gösterilen ilgiden son derece memnunum” dedi.

Oda yönetimini almaları durumunda öncelikli hedeflerinin  Odayı gerçek anlamda meslektaşlarının hizmetine sunacaklarını belirten Akgün, “Odamızda tam zamanlı, Mali Müşavir destekli çözüm masası kuracağız.  Danışma Meclisini tüm üyelerin katılımına açıp, Odamızı hep birlikte yöneteceğiz.Sürekli ve ücretsiz eğitimleri öncelikle  Oda’mızın mesleki birikiminden yararlanarak gerçekleştireceğiz.  Odamızın Mali verileri üyelerimizin denetimine açık olacak şekilde sitemizde detaylı olarak yayınlanacaktır. Meslekte ve Oda’mızda yenilenmeyi  ilke edineceğiz. Çağa uygun bir yönetimi gerçekleştireceğiz” dedi.

“EŞİT VE ADİL OLACAĞIZ”

Eşit ve adil bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarını kaydeden Akgün, “Ülkemize ve milletimize karşı sorumlu olduğumuzun bilinciyle hareket edeceğiz. Sorunlara karşı duyarlı olacağız. Meslektaşlarımızın, Odamızın ve Birliğimizin haklarını ve menfaatlerini koruyarak geliştireceğiz. Özellikle ilçelerden gelen meslektaşlarımız için Oda binamızda dinlenme ve çalışma odasını hayata geçireceğiz.    Vergi dairesi, SGK gibi kamu kurumlarında meslektaşlarımıza ait bir çalışma odası olmasını sağlayacağız.  Eşit, adil, saygın, katılımcı, aktif bir yönetimi mutlaka gerçekleştireceğiz” diye konuştu.   MESUT GÜLER

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.