Sefirin Kızı 37. bölüm izle

Sefirin Kızı 37. bölüm izle

Sefirin Kızı 37. bölüm full izle! 25 Ocak 2021 akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı 37. bölüm tek parça halinde puhutv platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Sefirin Kızı 37. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Engin Akyürek’in oynadığı Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Sefirin Kızı 37. bölümü ile 25 Ocak akşamında puhutv platformunda yayınlanacak.

Nare’nin gidişiyle Sancar ve Melek birbirlerini mutluluk oyunu oynayarak ayakta tutmaya çalışırlar. Ama bu terk edilmişlik ikisinin kalbi için de ağır bir yüktür. Bütün konak halkı onlara destek olmak için aynı oyuna katılmış gibi davranır.

Gediz ise geride bırakılanlardan biri olsa da yanında Müge’den başka destek bulamaz. Her şeyi Sancar için yapmış olmasına rağmen günah keçisi ilan edilmek üzüntüsünü derinleştirir. Nare’nin fikrini aklından çıkarmaya çalışan Gediz’in kafasını Güven de karıştırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Sefirin Kızı 37. bölüm

Konaktan ayrılan Yahya ailesi tarafından gözden çıkarılmış hissederken Dudu’nun sürpriziyle bambaşka sorgulamalara girer. Elvan ise kendi yolunda yürümek için gereken cesareti toplamaya çalışır. 

Sancar, Gediz’den gelen haberle bir kez daha sarsılacak ve başka büyük bir sınavdan daha geçmek zorunda kalacaktır. Oysa yaktığı kulübeyi bile Melek için yerine koymaya çalışan Sancar için hayatın bambaşka planları vardır. Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerde karşısına çıkan gizemli bir kadın, Sancar’ın yaşamını sonsuza dek değiştirecektir.

SEFİRİN KIZI 37. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.