Sektörün Nabzını Yerinde Tuttular

Sektörün Nabzını Yerinde Tuttular

DTO 1’inci ve 17’nci Meslek Komiteleri, 28 kişilik bir heyetle ISAF'a katıldı.

A+A-

Denizli Ticaret Odası’nın 1’inci ve 17’nci Meslek Komiteleri, İstanbul’u, Avrasya’da güvenlik ve emniyet sektörünün ticari merkezi haline getiren, güvenlik, iş güvenliği, yangın, akıllı bina ve siber güvenlik sektörlerinin buluşma noktası kabul edilen fuar organizasyonu ISAF'a, 28 kişilik bir heyetle katıldı.

23’üncü kez gerçekleştirilen ISAF, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün her kesimini bir araya getirdi.

DTO 1’inci ve 17’nci Meslek Komiteleri, 28 kişilik bir heyetle, 300’e yakın stantta 800’ün üzerinde firmanın binlerce markası ile on binlerce farklı ürününün yer aldığı fuara gitti.

ISAF, AVRASYA’DA GÜVENLİK VE EMNİYET SEKTÖRLERİNİN TOPLANMA MERKEZİ

17-20 Ekim'de açık kalan ISAF 2019’da, birbirinden ilgi çekici ürünler sergilendi. Türkiye’yi Avrasya’da güvenlik ve emniyet sektörlerindeki girişimcilerin toplanma merkezi haline getiren fuar, uluslararası firmalardan yerli üreticiye, sektördeki distribütörlerden bayilere, uygulayıcılardan sistem entegratörlerine kadar çok geniş bir yelpazeyi aynı mekânda buluşturuyor. İstanbul Fuar Merkezi, bu fuar sayesinde, son kullanıcısından meraklısına, sektörün en üst seviyesinden en altına kadar her kesimden herkesin uğrak noktası.

FARKLI KESİMLERDEN İSİMLER İLE BİRBİRİNİ TAMAMLAYICI SEKTÖRLERDEKİ ÜRÜNLERİ AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTURDU

Securıty, It Securıty, Smart Home, Safety&Health ve Fıre&Rescue Fuarlarını aynı çatı altında toplayan ISAF’ta, her seviyede ilgili ve kullanıcı, aradığı her türlü ürünü, hizmeti ve çözümü bulabiliyor.

Alanında yurtiçindeki tek etkinlik olan ISAF, bu sene “Akıllı Çözümler” sloganıyla geçmiş yıllardan daha zengin bir içerikle hazırlandı. Bu yıl fuarda, sadece günümüzün değil, aynı zamanda geleceğin ürünleri de yer aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ISAF, AVRASYA’NIN EN ÇOK İLGİ GÖREN DEV ORGANİZASYONU”

Özellikle sektörde faaliyet gösteren profesyonelleri ağırlayan uluslararası fuarın, DTO üyelerine büyük katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “ISAF, bu sektörün en çok ilgi gören, heyecan verici dev buluşması olarak biliniyor. Üyelerimiz, ISAF’ı ziyaret ederek kullandıkları, ilgilendikleri ya da merak ettikleri ürünlerin gelecekte ne yönde gelişeceği ile ilgili incelemede bulunmakla kalmadılar, buna göre sektörel planlamalarını da yapabilecek hale geldiler. Oda olarak, sadece yıllık fuar takvimimiz dahilinde değil yeni, makul ve farklı talepler de ortaya çıktıkça, üyelerimizi bu tür büyük organizasyonlara göndererek ufkunu daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Geri dönüşlerinden de oldukça faydalı olduğunu görüyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.