Sektörün Tüm Üyeleri Buluştu

Sektörün Tüm Üyeleri Buluştu

Denizli'de gerçekleştirilen MAKSİAD toplantısında ihracat ile alakalı önemli açıklamalar yapıldı.

A+A-

Denizli'de bir otelde Makina Sanayici İşadamları Derneği ve sektördeki tüm üyelerle bir araya gelip toplantı yapıldı. Toplantının asıl amacının yurt dışındaki alıcı Pazar ile direk iletişime geçmek ve ihracatları gerçekleştirmek olduğu dile getirildi.

Makina Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Sarı, burada yaptığı konuşmasında toplantıyı üyelere ve MAKSİAD'a faydalı olabilmek için yaptıklarını, bugünkü toplantının asıl amacının sektördeki tüm üyelerle buluşup, kaynaşmayı sağlamak ve fikir birliği yapmak  olduğunu, ülkedeki yüksek teknolojik ürünlerin içinde aynı zamanda malların da yurt dışına ihracat yapılmasının gerekli olduğunu, MAKSİAD olarak DENİB'le beraber bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve yurt dışından ülkeye ve Denizli'ye alım heyetleri getirmek açısından bu toplantıyı yaptıklarını ifade etti.

Denizli AK Parti Milletvekili Şahin Tin, ise son dönemde MAKSİAD ışık hızı ile yol aldığını, kendilerine bu gayretlerinden ve çalışmalarından ötürü teşekkür ettiğini, beraber araştıracaklarını, beraber üreteceklerini, beraber satacaklarını bu konuda her zaman ticari olarak her zaman kapılarının açık olduğunu söylediğini belirtti.

Toplantıda, Denizli AK Parti Milletvekili Şahin Tin, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli KOSGEB Müdürü Aziz Acar, DENİB Yönetim Kurulu Üyeleri ve MAKSİAD Üyeleri yer aldı. Daha sonra MAKSİAD üyesi 18 kişiye belgeler verildikten ve fotoğraflar çekildikten sonra toplantı sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.