Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Lisesinden Büyük Başarı

Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Lisesinden Büyük Başarı

Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencileri Ve Öğretmenleri Denizli’ye 20 madalya ile döndü.

A+A-

22-25 Aralık Tarihleri Arasında  “ 18. ULUSLARARASI İSTANBUL MUTFAK GÜNLERİ” Kapsamında Düzenlenen Yemek Yarışmasında 2 Altın Madalya, 6 Gümüş Madalya Ve 12 Bronz Madalya Kazanarak Denizlimizi En İyi Şekilde Temsil Etmişlerdir.

22-25 Aralık 2021 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu yıl 18.si organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Avrasya Fuar Merkezinde yapılmıştır. Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan organizasyon 17 yıldır yapılmaktadır. Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile gerçekleşen organizasyon, uluslararası düzeyde gastronomi dünyasını ülkemizde ağırlamaktadır. Dünyanın gastronomi alanında önde gelen ülkelerinin federasyonları ve dernekleri ile gerçekleşecek organizasyona, bu yıl da geçmiş yıllardaki gibi yoğun ilgi olmuştur.  Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunda büyük adımlar atılmasını sağlayan festival, dünya lezzetlerini İstanbul’a taşımıştır.

23ee1116-a49d-4ff2-8562-22c5c53d9eb8.jpg

Hem yarışan hem de ülkemizi gezebilme imkânı bulan dünyanın usta şefleri, birbirinden renkli organizasyonlarla ağırlanmaktadır. Turizm açısından da ülkemize büyük değerler kazandıran Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türkiye ve dünya gastronomi kültürüne yeni şefler kazandırırken Türk mutfağının dünyada daha çok tanınması için köprü görevi üstlenmektedir.

70’in üzerinde kategoride yarışan öğrenciler, madalya alabilmek için kıyasıya mücadele etmişlerdir. Bu bağlamda Denizlimizden yarışmaya katılan tek okul olan Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencileri Ve Öğretmenleri Büyük Bir başarı elde etmişlerdir. Beş farklı katagoride yarışmaya katılan öğrenciler Yarışmasında 2 Altın Madalya, 6 Gümüş Madalya Ve 12 Bronz Madalya kazanmışlardır.

HÜSEYİN FİDAN BALIK YEMEĞİ ALTIN MADALYA

HURİYE NUR TUNALIOĞULLARI TATLI TABAĞI ALTIN MADALYA

RAŞİT SEZGİN BALIK YEMEĞİ GÜMÜŞ MADALYA

HALİLCAN ALKAN TAZE MAKARNA GÜMÜŞ MADALYA

SÜLEYMAN TÜLEK ANA YEMEK GÜMÜŞ MADALYA

HATİCE SUDE SİNER TATLI TABAĞI GÜMÜŞ MADALYA

SAFFER ÇETİNKAYA TATLI TABAĞI GÜMÜŞ MADALYA

TUNÇ KARABAY PİZZA PİDE GÜMÜŞ MADALYA

ÖZLEM KARCI BALIK TABAĞI  BRONZ MADALYA

BURAK KOŞAR BALIK YEMEĞİ BRONZ MADALYA

HAKAN ŞAHAN TAZE MAKARNA BRONZ MADALYA

ATAKAN KARAN BALIK YEMEĞİ BRONZ MADALYA

GÜLSÜM CENGİZOĞLU KAPALI KUTU EKİP BRONZ MADALYA

İREM TÜRK KUTU EKİP BRONZ MADALYA

MELTEM KOÇYİĞİT KUTU EKİP BRONZ MADALYA

METİN BİRSİN KUTU EKİP BRONZ MADALYA

MUAMMER ÇETİNTÜRK KUTU EKİP BRONZ MADALYA

EMİR CAN BAYAR KUTU EKİP BRONZ MADALYA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.