Şemikler ve Gümüşçay ‘Subaşıoğlu’ Dedi

Şemikler ve Gümüşçay ‘Subaşıoğlu’ Dedi

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Şemikler ve Gümüşçay Mahallelerinde hemşerileri ile buluştu.

A+A-

Mahalle sakinleri Muhammet Subaşıoğlu’nu bağrına bastı. Büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Subaşıoğlu’nun mahallelere kazandıracağı projeleri açıklarken yaptığı konuşması sık sık alkışla kesilirken, Şemikler ve Gümüşçay Mahallesi’nden ‘Benim Başkanım Subaşıoğlu’ sesleri yükseldi.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendili vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Subaşıoğlu bu çerçevede bir ziyaret de Şemikler ve Gümüşçay Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Buradaki toplantılara AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, meclis üyesi adayları ve mahalleliler katıldı.

BAŞER: MERKEZEFENDİ 19 İLÇENİN İNCİSİ OLDU

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Başkanımızın 5 yıl boyunca yapmış olduğu icraatlar, Türkiye’deki birçok ilçe belediyesinin 5 yıla sığdıramayacağı hizmetlerdir. 2014-2019 dönemi boyunca başkanımız Merkezefendimizi 19 ilçemizin incisi haline getirdi. Denizli’nin en güzel ilçesi haline getirdi. Allah onlardan razı olsun. Vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin ve projelerin her birini tamamlayıp açmanın huzuru, mutluluğuyla, alnımız ak bir şekilde sizlerin karşısındayız. Desteğiniz ve duanız için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

SUBAŞIOĞLU: AÇIK ARA BİRİNCİ OLACAĞIZ

Şemikler ve Gümüşçay Mahallesi sakinleri ile buluşan Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Şemikler ve Gümüşçay Mahallesi’ne teşekkür etti. Subaşıoğlu, “2002’den bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde sizler AK Parti’yi açık ara birinci yaptınız. Akabinde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne güçlü destek verdiniz. Şimdi bu iki gücü birleştirme zamanı. 31 Mart tarihindeki seçimlerde Cumhur İttifakı’nı gümbür gümbür sandıklarda açık ara birinci yapacağız. Bu birlik beraberlik içerisinde de Şemiklerimize ve Gümüşçayımıza çok güzel projeler kazandıracağız” dedi.

ŞEMİKLER VE GÜMÜŞÇAY’A MÜJDE

Bu dönem yapılan ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan hizmetleri anlatan Subaşıoğlu, “Bu dönem köy içindeki kapalı pazaryerimizi yeniledik. Toplu konut bölgesine bir pazaryeri yaptık. Özellikle toplu konutların olduğu bölgede 10 Milyon TL’nin üstünde yol yatırımları yaptık. Bu dönemde de Şemikler’imize ve Gümüşçay’ımıza yollar yapmaya devam edeceğiz. Akçeşme Mahallemizde de yeni yollar yapmaya devam edeceğiz. 18.madde biten yerlerde yollarımızı açacağız. Alt yapı çalışması biten yerlerde de üst yapımızı tıpkı Akkonak’ta olduğu gibi tamamlayacağız” diye konuştu.

“HİZMETE İLK GÜNKÜ AŞKLA HAZIRIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu bölgede çocuk üniversitesi kapsamı içerisinde bir adette yakın bölgeye hitap etmek üzere çocuklarımız için bir etüt merkezi kazandıracağız. Aynı zamanda da Kadın ve Aile Sağlığı Yaşam Merkezlerimiz; içerisinde hukuk danışmanlığı, aile danışmanlığı, spor yapma ve gün vb. toplantılarla ilgili bir mekânı da üretmiş olacağız. Tabi bütün bu projeleri yapmak adına sizlerden güçlü bir şekilde destek bekliyoruz. Bizler hizmet için hazırız” diyerek konuştu.

ZOLAN: “YAPTIĞIMIZ GÜZEL İŞLERİ HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, hizmetkâr olmaya devam edeceklerini söyledi. Zolan, “Yaptığımız güzel işleri bir, iki kişi değil, hep birlikte başardık. Büyükşehir olduktan sonra sizlere anlatmıştık. Artık iki hizmetkârınız olacak, biri Denizli Büyükşehir Belediyesi, biri Merkezefendi Belediyesi. 5 yıllık döneme baktığımızda tüm şehrimizdeki ve bu bölgedeki birçok eserlerin altında Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun, milletvekillerimizin, Cumhurbaşkanımızın ve sizlerin imzası var. Dertleri çözdük. Bundan sonra da aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Allah’ım yolumuzu açık etsin. Siz bu yetkiyi bizlere verirseniz Muhammet Subaşıoğlu Başkanımızla sizin hizmetkârınız olmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞAHİN TİN: “ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL İÇİN KENDİSİNE KEFİLİM”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu, bu İki güzel insan aramızda... Kendi deyimiyle çıraklık döneminden ustalık dönemine geçtiği bu ikinci döneminde, değerli Başkanımıza destek veriyor, hayırlı olsun diyoruz. Muhammet Bey kardeşim partinin kuruluşundan bu yana beraber çalıştığımız arkadaşımız. Geçmişe doğru baktığımızda insan neler bıraktığını görmek ister. Muhammet Başkanım bugüne kadar sizler ve Merkezefendi için çok güzel eserler ortaya koydu. Yeni projelere baktığımızda, sizlere dokunan, çocukların eğitimine dokunan yatırımlar var. Ben hem geçen 5 yıl için hem de önümüzdeki 5 yıl için kendisine kefilim. Yapılan işlere bakalım. Egenin en akıllı ve en büyük Merkez Kütüphanesi’ni açacağız. Hayırlı olsun inşallah. Siyaset, particilik yapmadan, yapılan hizmetleri görelim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.