Şemsiyelerinizi Hazırlayın

Şemsiyelerinizi Hazırlayın

9 günlük kurban bayramı tatili süresince yurdun büyük bir bölümü güneşli günler geçirirken Meteoroloji'den gelen son dakika tahminlerine göre tatil dönüşü yurdun batı bölümünde yağmurlu bir hava hakim olacak. İşte Denizli’nin 3 günlük hava durumu…

A+A-

Uzun bir süredir güneşli bir havanın hakim olduğu yurtta alınan bilgilere göre yarından itibaren yeni bir yağışlı hava dalgası etkisini gösterecek. Son dakika alınan bilgilere göre yarın Marmara Bölgesi civarını etkileyecek olan yağışlar, salı ve çarşamba günü Marmara ve Ege’nin büyük bir kısmını etkileyecek.

Sıcaklık Düşmeyecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre yeni bir yağış dalgası özellikle Batı bölgelerinde etkili olacak. Ama bu yağışlar sıcaklıkları düşürmeyecek. Alınan verilere göre Denizli’ye bakıldığında;

27 Ağustos 2018 Pazartesi

Uzun tatilin ardından haftanın ilk günü ve iş başı yapılan güne bakıldığında sıcaklığın en düşük 20 en yüksek 34 derece olduğu ve havanın bulutlu olduğu görülmekte.

28 Ağustos 2018 Salı

Salı gününe bakıldığında en düşük sıcaklık 21 derece iken en yüksek sıcaklık 33 derece olarak tahmin  ediliyor. Hava bulutlu ve gök gürültülü. Salı günü yağış beklentisi yüksek.

29 Ağustos 2018 Çarşamba

Çarşamba günü en düşük sıcaklık 19 derece iken en yüksek sıcaklık 30 derece olarak tahmin  ediliyor. Çarşambu günü de büyük ihtimal yağış olacağı ifade ediliyor.

Yetkililer özellikle Salı ve Çarşamba günlerine dikkat edilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.