Sen Çal Kapımı 28. bölüm izle

Sen Çal Kapımı 28. bölüm izle

Sen Çal Kapımı 28. bölüm full izlenmek için yayında. 23 Ocak 2021 tarihinde Fox TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı 28. bölüm tek parça halinde foxplay’de. Peki, Sen Çal Kapımı 28. son bölüm de neler yaşandı?

A+A-

Sen Çal Kapımı 28. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 23 Ocak akşamında Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı 28. son bölümü tek parça yine foxplay platformu üzerinden izlenebilecek.

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi 28. bölüm ile foxplay platformunda izleyenleri ile buluştu.

Kınada yaşanan bazı ufak olaylar az da olsa Eda ile Serkan’ın canını sıkmıştır. Düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken Serkan da hiçbir şeyin eksik olmaması adına mücadele vermektedir. Aydan ve Ayfer de yardım etmek isterken aslında işleri zora soktuklarının farkında bile değillerdir.

Sen Çal Kapımı 28. bölüm

Aileler arasında yaşanan bu sorun Eda ile Serkan da bazı gerginliklerin yaşanmasına neden olur. Erkekler kendi arasında bekarlığa veda tatiline çıkmaya karar vermesi kızların sinirini iyice bozar. Ancak bunun ardından yeni bir sürpriz karar gelir.

Şirkette gözden kaçan ve işlerin aksamasına neden olan bazı problemlerden henüz haberleri olmayan Eda ile Serkan’ı bekleyen başka sürprizlerde vardır.

SEN ÇAL KAPIMI 28. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.