Sen Çal Kapımı 29. bölüm izle

Sen Çal Kapımı 29. bölüm izle

Sen Çal Kapımı 29. bölüm full izle! 30 Ocak 2021 akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı 29. bölüm tek parça halinde foxplay platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Sen Çal Kapımı 29. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı 29. bölümü ile 30 Ocak akşamında foxplay platformunda yayınlanacak.

Serkan’ın uçağı İtalya’ya iş için giderken kaybolur. Eda gelinliği içinde perişan bir halde yere yığılır. Düğün için toplanmış olan herkes şaşkınlık ve korku içindedir. Uçağın düştüğü kesinleşir ama Serkan ortada yoktur.

Kaza sonrası Eda için Serkan’dan iyi haber bekleyerek geçen acı dolu günler başlar. Serkan’ın kaybı herkesin hayatında derin yaralar açmıştır. Onun yokluğunda Eda, Serkan’ın arkadaşları ve Aydan da merak ve acı içindedir. Birbirlerine destek olarak hem özel hayatlarını sürdürmeye hem de Artlife Mimarlık’taki işleri aksatmadan sürdürmeye çalışırlar.

Sen Çal Kapımı 29. bölüm izle

Sonunda Serkan geri döner. Hem de yanında tanıdık biriyle. Sağlığı yerindedir ama geçen süre içinde hayatında çok şey değişmiştir. Bu değişimler Eda’yı derinden sarsar. İnsanlar şaşkınlık içindeyken Eda bu değişim karşısında direnç göstermeye kararlıdır.

SEN ÇAL KAPIMI 29. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.