Serdaroğlu ve Ekibi Salgın Döneminde de Durmadı

Serdaroğlu ve Ekibi Salgın Döneminde de Durmadı

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni A.Buket Serdaroğlu 11.sınıf öğrencilerinden oluşan proje ekibi ile My Future Job adlı eTwinning projelerini tamamladı.

A+A-

Öğrenciler gelecekte ortaya çıkabilecek meslekleri düşünerek bu meslekleri gerektirdiği bilgi ve becerileri araştırarak geleceklerinin planlamasını şimdiden oluşturdular.

Etkili cv yazma ,iş görüşmesi etkinliklerini yerine getirirken web2.0 araçlarını etkili bir şekilde kullanmayı öğrendiler.Bilgi teknolojilerini kullanma, ana dilde ve yabancı dilde iletişim becerilerini kazandılar.Geleceğin mesleklerinin yer aldığı bir cv e-book kitabı oluşturdular. Sanal sergi yaptılar. Öğrenciler sertifikalarını sanal ortamda aldılar.

2. Proje: Tek Mirasım Dünya

Ekip salgın döneminde online buluşmalar düzenleyerek  aktiviteleri yerine getirdiler. İklim değişikliği ve çevreyi koruma adına duyarlılığı hedefleyen projelerine katkı sağladılar. Atık dediğimiz meyve çekirdeklerini toprakla buluşturdular. Web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenerek proje ortakları ile birlikte  iklim değişikliği ile ilgili bulmaca,puzzle e-kitabı hazırladılar ve hikaye yazdılar. Geleceğe nefes projesinde fidan sahiplendiler ve geri dönüşüm ürünleri oluşturarak sanal sergi hazırladılar. Proje ile çevre dostu, çevreye karşı duyarlı çevre okur yazarı bireyler olma yolunda ilerlediler. Başarılı çalışmaları sertifika ile ödüllendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.