Serinhisar Park ve Meydan Projesi Sürüyor

Serinhisar Park ve Meydan Projesi Sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nde yapımına başladığı park ve meydan düzenlemesi çalışması tüm hızıyla sürüyor.

A+A-

İçerisinde çocuk oyun alanları, oturma grupları, amfi ve otoparkın bulunacağı meydan ve park projesi Serinhisar'ın çehresini değiştirecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi'nde hayata geçireceği “Serinhisar Parkı ve Meydan Düzenlemesi” projesi tüm hızıyla sürüyor. Toplamda 5600 metrekare alan üzerine kurulacak olan ve içerisinde çocuk oyun alanları, pergole, oturma grupları, 100 kişilik amfi ve otoparkın hizmet vereceği Serinhisar Parkı ve Meydan Düzenlemesi projesinin temeli geçen 27 Mayıs'ta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle atılmıştı. Yapımı hızla devam eden proje kapsamında 5600 metrekarelik alanda zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra parkta yapısal imalata başlandı. Kısa süre sonra tamamlanacak imalatın ardından bitkisel düzenleme çalışmalarına başlanacağı kaydedildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayarak, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Serinhisar Parkı ve Meydan Düzenlemesi'nin ilçenin çehresini değiştireceğini ifade eden Zolan, bu anlamda ilçede önemli bir eksikliğin giderileceğini kaydetti.

 

Serinhisar'a yakışır bir park olacak

 

Denizli merkezde hayata geçirilen çevre, alt yapı, park, yeşil alan gibi tüm hizmetlerin ilçelerde de yapılacağını, bunun da büyükşehir ile gerçekleştirildiğini işaret eden Başkan Zolan, "Büyükşehir ve ilçe belediyemizin koordineli çalışmaları sonucu Serinhisar ilçemiz 5 yıl içinde inanılmaz bir değişim yaşayacak. Buna hep birlikte şahit olacağız. Serinhisarımızın gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de o olacak. bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu. Serinhisar merkezinde ilçeye yakışır bir park ve meydan düzenlemesi yaptıklarını ve kısa zamanda bitirmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Zolan, tüm ihtiyaçların tek tek yerine getirileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.