Serinhisar’da Acı Ölüm

Serinhisar’da Acı Ölüm

Serinhisar’da bugün gerçekleşen yağmurdan dolayı bir işçinin ölümü herkesi yasa boğdu.

A+A-

Serinhisar ilçesinde meydana gelen yağmurdan korunmak için kayanın altına sığınmış olan bir işçinin başına taş düşmesi neticesinde yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Olay Serinhisar'da gerçekleşti. Bir işçi yağmurdan korunmak amacı ile kayanın altına sığınmak istedi. Ama o sırada işçinin başına taş düştü ve bu kaza neticesinde işçi hayata gözlerini yumdu.

Yağmurdan Korunmak İstedi

Alınan bilgilere göre, Serinhisar ilçesinde son aylarda gerçekleşen sel felaketlerine engel olmak amacı ile Tek Çam mevkisinde bent ve ıslah çalışmaları daha evvel başlatılmıştı. Bugün öğle sularında burada çalışmakta olan bir işçinin ıslah çalışmaları esnasında bir anda bastıran yağmur ile yakınlardaki bir kayanın altına sığındığı ve  bu esnada yağıştan ötürü  bir başka kaya parçası işçinin üzerine düştüğü öğrenildi.

Diyarbakırlı olduğu dile getirilen  ağır yaralı işçiye ilk müdahale çevredeki diğer işçiler tarafından yapıldı. Bu arada hemen sağlık ekiplerine de haber edildi. İhbarı alan sağlık ekipleri acil bir şekilde kaza yerine geldiler. Sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede işçinin vefat ettiği anlaşıldı. Talihsiz işçinin cansız bedeni adli tıp morguna sevk edildi.

Jandarma ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.