PAÜ'de Kaybedeni Olmayan Turnuva

Türkiye’nin değişik kentlerinden hemen hemen 100 özel sporcunun katılmış olduğu Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol Oyunları PAÜ ev sahipliği ile yapıldı.

Türkiye Özel Olimpiyatlar Türkiye (TÖSSED) ve Pamukkale Üniversitesi ortaklığında Türkiye çapında 11 takımın karşılaştığı turnuvada mücadeleler 3’er kişilik takımlarla tek pota şeklinde oynandı.

Oyunlar esnasında PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri de gerek oyuncu gerek antrenör gerekse hakem olarak görev alırken özel sporcuların mücadelesine ortak oldular.

Hepsine Madalya

Turnuva, Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi takımlardan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı ile özel sporcular arasında yapılan gösteri maçı ile devam etti. Kazanmanın değil katılmanın önemli olduğu Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol Oyunları, tüm sporculara madalya takdimi ile son buldu.

Turnuva hakkında değerlendirmelerde bulunan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak özel sporcularla her fırsatta bir araya gelmeye özen gösterdiklerini hatırlatırken bu tür organizasyonları TÖSSED ile ortaklaşa çalışmalarla geleneksel olarak düzenlediklerini hatırlattı. Prof. Dr. Ağbuğa, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerine ve organizasyonda görev alan öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU