Sevgi Eli'nden ihtiyaç sahiplerine yardım

Sevgi Eli'nden ihtiyaç sahiplerine yardım

Çivril Belediyesi Sevgi Eli ekipleri ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımında bulunarak yara sarmaya devam ediyor.

A+A-

Çivril Belediyesi Sevgi Eli ekipleri ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımında bulunmaya devama etti. Sevgi eli ekipleri ihtiyaç sahipleri ile gönül köprüleri kurma yolunda devam bir adım daha attı.

 

Çivril Belediyesi öncülüğünde vatandaşların katkılarıyla faaliyetlerini sürdüren Sevgi eli ihtiyaç sahiplerine  yardımlarına aralıksız devam ediyor. Bu bağlamda Karayahşiler Mahallesi, Karamanlı Mahallesi, Savran Mahallesi, Kocayaka Mahallesi ve Çatlar Mahallesi’nde hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

 

İhtiyaç sahiplerine sevgi eli kanalı ile her zaman yardım edileceğini vurgulayan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Yapılan yardımlar ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin acılarını tamamen dindirmemiz tabi ki mümkün değildir. Fakat az da olsa dertlerine derman olabilmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bu ulvi görevde Çivril Belediyesi olarak destek olmaya her anlamda devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.