Sevindik Pazaryerinde güvenlik önlemleri alındı

Sevindik Pazaryerinde güvenlik önlemleri alındı

Merkezefendi Belediyesi, göçer Roman vatandaşların mekanı haline gelen Sevindik Pazaryeri’nde güvenlik uygulaması başlattı.

A+A-

Yıllardan beri göçerlerin konaklaması nedeniyle kötü manzaraların oluştuğu Sevindik pazaryeri, artık daha modern ve daha sağlıklı görünüme kavuşuyor. Merkezefendi Belediyesi’nin güvenlik görevlileri, 24 saat bölgede görev yapacak. Güvenlik görevlileri, pazaryerine göçerlerin girmesine izin vermeyecek.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bilindiği üzere yıllardır bu bölgede bu sıkıntı yaşanıyor. Özellikle pazar kurulmadan önce ne kadar temizlik yapılsa da pazaryeri bir şekilde insan artıklarıyla kirletiliyor. Bu durum vatandaşlarımızın sağlığı açısından büyük tehdit oluşturuyor. Yıllardan beridir kanayan bu yaraya çare olmak üzere bölgede güvenlik görevlileri çalıştırmaya başladık. 3 vardiya halinde çalışan görevlilerimiz, 24 saat esaslı olarak bölgenin güvenliğini sağlayacak. Ayrıca, güvenlik kamerasıyla da 24 saat kayıt halinde olunacak. Çevredeki vatandaşlarımızın daha rahat ve daha hijyenik ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için gereken tüm önlemleri almaya devam edeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.