Şevkan: Zorlu Süreci Kolayca Atlatacağız

Şevkan: Zorlu Süreci Kolayca Atlatacağız

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan 5.5'lik Acıpayam depremi sonrası ile alakalı gelişmeleri de değerlendiren bir açıklama yaptı.

A+A-

Açıklamasında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için hassas bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Şevkan, zorlu sürecin kolay bir şekilde atlatılacağına vurgu yaptı.

İşte Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ın o açıklaması:

Değerli Acıpayamlı hemşehrilerim; malumunuz olduğu üzere Merkezi üssü Acıpayam olan bir deprem afeti ile karşı karşıya kaldık ilk günden beri depremden etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için hassas bir çalışma yürütüyoruz.

Kurulan kriz masası ile koordineli olarak Depremzedelerin ihtiyaçlarını beklentilerini ve taleplerini karşılamaya çalışıyoruz.

Gerek barınma gerekse temel ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında attığımız adımlar malumunuzdur.

***ŞİMDİ DE TALEBİNİZ ÜZERE ESNAF SGK, VERGİ BORÇLARININ ÖTELENMESİ VE AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMESİ İLE İLGİLİ GEREKLİ HER TÜRLÜ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞ DEVLETİMİZDE BU KONUDA DUYARLILIĞINI ORTAYA KOYMUŞTUR.

Büyük Bir Azim ve Fedakarlık

Bölgemizde yaşanan deprem felaketinin hemen ardından Milletvekillerimiz, Valimiz, Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Devletimizin tüm ilgili birimleri deprem bölgesinde görevini büyük bir azim ve fedakarlıkla yerine getirmiştir.

Yine bunun yanı sıra deprem bölgesine İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ziyaretlerde bulunarak bölgenin yaralarının sarılması konusunda ilgili birimlere gerekli talimatlarını vermişlerdir.

Bölgemizde 5.5'lik yaşanan depremin ardından halen artçı sarsıntıların devam ediyor oluşu Acıpayam ve civarında yaşayan vatandaşlarımızın taleplerine karşı duyarlılığımızı daha da yoğunlaştırmıştır.

Esnaf kardeşlerimizin resmi işlemlerini süresi içerisinde yerine getirememesi ve ticari faaliyetlerin ticari olarak da kısmen aksamasından dolayı bir takım tedbirleri almak zaruriyet arz etmektedir.

Biz her zaman Acıpayam sevdalısı olduk olmaya da devam edeceğiz. İnşallah yaşanan bu zorlu süreci milletimizle birlikte kenetlenerek devletimizin desteği sayesinde kolay bir şekilde atlatacak, Acıpayamlı kardeşlerimizle birlikte bu zorlu süreci geride bırakacağız.

Bu düşüncelerle depremzede vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletirken, Rabbim ülkemize, bölgemize ve coğrafyamıza insanlığımıza böylesi zorlu süreçler yaşatmasın dua ve temenni sinde bulunuyorum.

Bu vesileyle Acıpayamlı hemşehrilerimizi ve depremzede vatandaşlarımızı, bir kez daha saygıyla selamlarken, hep birlikte el ele vererek depremin açtığı yaraları sarma konusunda çalışma yürüttüğümüz ifade etmek isterim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.