Sezer Cihan Adaylığını Açıkladı

Sezer Cihan Adaylığını Açıkladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri Sezer Cihan, Denizli'den milletvekili adayı oluyor.

A+A-

Denizli Belediyesi'nde 15 sene çalışan ve 9 senedir Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan Sezer Cihan, Denizli ilinden Milletvekili adaylığını yaptı. Cihan, Ankara Ak Parti Genel Merkezi'ne aday adaylığı başvurusunu yaptı.

SEZER CİHAN KİMDİR?

Denizli’nin Çal Belevi Kasabasında dünyaya gelen Cihan çiftçi bir ailenin çocuğu. Evli olan Sezer Cihan’ın 4’te çocuğu var. 1990 senesinde Selçuk Üniversitesinde okuduğu Harita Mühendisliğinden mezun oldu. Denizli Belediyesinde göreve başlayan Sezer Cihan, 15 sene mühendislik, imar ve Şehircilik Müdürlüğü Belediye Başkan Yardımcılığında bulundu.

9 senedir Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan Cihan, aynı zamanda içlerinde İstanbul, İzmir, Bursa, Gaziantep Kayseri, Konya Denizli, Muğla, Edirne, Sivas, Malatya, Antalya gibi büyükşehir, il, ilçe belediyelerinin içerisinde bulunduğu 402 üyeli, Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliğini de sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.