SGK'dan Başkan Zolan'a Ziyaret

SGK'dan Başkan Zolan'a Ziyaret

SGK Denizli İl Müdürü Abdullah Mersin, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında SGK Denizli İl Müdürü Abdullah Mersin ve beraberindekileri kabul etti. Başkan Zolan, ziyarette yaptığı konuşmada, insanların ileriki yaşamlarında neyle karşı karşıya kalacağını kestirmesinin mümkün olmadığını, bu nedenle sosyal güvenliğin çok önemli olduğunu belirtti. Sosyal güvenliğe sahip kişinin gerek sağlık hizmetlerinden faydalanma, gerekse kimseye muhtaç olmadan ayakları üzerinde durabilme şansına sahip olabileceğine dikkati çeken Başkan Zolan, "Son yıllarda baktığımızda SGK daha kaliteli ve pratik olarak insanımıza hizmet eder hale geldi. Herkes ayırt edilmeden birinci sınıf insan muamelesi görüyor" dedi. Emekliliğin çok önemli olduğunu işaret eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Sosyal güvenceyi kazanarak yarın endişesi olmadan yaşamak çok önemli. O da çalışıp SGK'ya bağlı çalışmakla oluyor. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti hep beraber sunmamız gerekiyor. Onlara huzurlu bir hayat sürdürmeyi ve o güvencelerinin olduğunu göstermemiz gerekiyor. Haftamız hayırlı olsun."

 

Sosyal güvenlik bilinci oluşturuluyor

 

SGK Denizli İl Müdürü Abdullah Mersin ise, 16 Mayıs 2006 tarihinde 5502 sayılı kanunla 3 ayrı çatı altında bulunan SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur'un birleştirilerek SGK'nın kurulduğunu anlattı. SGK'nın 2006'dan beri tek çatı altında hizmet verdiğini kaydeden Mersin, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşturmak için SGK Haftası kutlandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.