Şiddetli Yağmur Çardak’ı Vurdu

Şiddetli Yağmur Çardak’ı Vurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yağış uyarısı yapılmıştı. Alınan bilgilere göre Çardak’ta aşırı yağıştan dolayı bazı araçlar yoldan çıktı.

A+A-

Yağış Çardak ilçesini vurdu… Edinilen bilgilere göre Ali Kurt - Çardak yolu arasında onlarca araç yoldan çıktı. Ve  Ankara istikameti trafik kapandı.

Onlarca Araç Birbirine Girdi

İddialara göre Çardak İlçesinde zincirleme kaza meydana geldi. Daha önce Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Denizli ili için yağış uyarısı yapılmıştı. Akşam saatlerinde başlayan yağış şiddetlenmeye başladı. Yağmur nedeni ile zincirleme kazanın meydana geldiği ve içlerinde yolcu otobüslerinin de olduğu pek çok aracın birbirine girdiği ifade edildi.

Zincirleme kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildiği ve yararlıların acil bir şekilde hastanelere sevk edildiği de gelen bilgiler arasında..

Sosyal Medyada Paylaştı

Denizli ilinin Çardak ilçesinde meydana gelen  şiddetli yağmur bir kullanıcının kaydettiği videoya da yansıdı. Videonun hemen başında bir aracın sol tarafta yoldan çıktığı görülmekte. Ayrıca yağışın çok şiddetli olduğu ve görüş mesafesinin de çok az olduğu yine videoda dikkat çeken başka bir durum.

İşte amatör kameraya yansıyan şiddetli yağmur:

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.