Sıfır Atık Projesi'nde Teşekkür Zamanı

Sıfır Atık Projesi'nde Teşekkür Zamanı

Denizli’de Sıfır Atık Projesine destekte bulunan resmi kurum ve iş yerlerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

A+A-

2017 senesinde başlatılmış olan “Sıfır Atık Projesi”nin yaygınlaştırılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması çalışmaları çerçevesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce sürdürülen Sıfır Atık Projesine verdikleri katkılardan ötürü resmi kurum ve işyerlerine Teşekkür Belgelerini Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle verildi.

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene; Valimiz Hasan Karahan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çevre Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, DRT Yönetim Kurulu Başkanı Semra Akca, Bilgin Market İşletme Sahibi Rıza Bilgin, Pekdemir AVM İşletme Müdürü Hasan Caner ve Carrefoursa A.Ş. İşletme Müdürü Mehmet Alpsoy katıldı.

Seferberlik Yapılıyor

Valimiz Hasan Karahan yaptığı konuşmada; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bir seferberlik yapılıyor. Denizli bu konuda örnek bir çalışma yürüttü. Özel sektörüyle kamu kurumlarıyla, üniversitesiyle hepimiz bu işe inandık. Neticede yaşadığımız ülke, yaşadığımız şehir bizim şahsiyetimizi ortaya koyuyor. Gerçekten Denizli son yıllarda Türkiye’nin yaşanılması konfor anlamında rahat şehirlerden birisi oldu Tabi bunda hepimizin katkısı var. Bu duyarlılık devam edecek. Şu anda ilk 10’a girdik ama inşallah daha iyi yerlere geleceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor. Basınımıza da teşekkür ediyoruz. Onların hassasiyeti duyarlılığı bizi bu anlamda her zaman motive etti” dedi.

Konuşmanın ardından Sıfır Atık Projesine vermiş oldukları katkılardan dolayı resmi kurum ve işyerlerine Teşekkür Belgeleri Valimiz Hasan Karahan tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.