Şimdi Artık Söz Millette

Şimdi Artık Söz Millette

CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, eşi ve çocuğuyla oy vermeye gitti.

A+A-

Tolga Varlıker ve partililerin de yalnız bırakmadığı Doğan, “Dilerim bugün sandıktan ilçem için, şehrim için, ülkem için en hayırlı sonuç çıkar” diye konuştu.

Millet İttifakı’nın CHP’li Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan oyunu, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı Eşi Mehmet Ali Doğan ve oğulları Çınar ile birlikte oy kullanmaya gelen Doğan’ı Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve meclis üyesi adayları da yalnız bırakmadı.  Seçimlerin tüm ülkeye, Denizli’ye ve Merkezefendi’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Doğan, “Çok emek verdik. Şimdi, artık söz millette. Dilerim bugün sandıktan ilçem için, şehrim için, ülkem için en hayırlı sonuç çıkar” diye konuştu. 

Fotoğraf Çektirdi

Yerel medyanın da takip ettiği oy kullanma işlemi sırasında ve sonrasında TV muhabirlerine röportaj veren Şeniz Doğan,  bina çıkışında günün anısına bir hatıra fotoğrafı da çektirdi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker de aynı binada oy kullandı. Eşi Nilgün ve kızı Beril ile birlikte oy kullanmaya gelen Varlıker, “Çok çalıştık, umutla, inançla, yılmadan çalıştık. Başarıyı hakettik. Dilerim Merkezefendi’de bugün tarih baştan yazılacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.