Sıra Bunda mı?...

Sıra Bunda mı?...

Sıra Bunda mı?...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘’kızımın evini 100 bin dolara satarım’’ demesinin ardından eve, Denizli’den de talip çıkmıştı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, çıktığı yerel bir TV programında,’’ Ben buradan hodri meydan diyorum. Ben o 100 bin doları o daire için veririm. O daireye talibim. Getirsin masaya, alalım’’ demişti.

Başkan Filiz’in sözlerine karşılık olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Teoman Sancar basın açıklaması gerçekleştirdi.

Sancar yaptığı basın açıklamasında şu satırlara yer verdi:

Geçtiğimiz günlerde, AKP il başkanı Necip Filiz tarafından dile getirilen talihsiz konuşmalarını üzülerek izlemiş bulunmaktayız. Necip Filiz, Denizli’yi aşarak, Genel Başkanlar boyutunda siyaset yapmaya çalışıyor. Yaptığı popülist siyasetin gündemini sizlere arz ediyorum; Sayın Genel Başkanımıza hitaben diyor ki, O rezidans daireye talibim getirsin 100.000 dolara alalım ! Bir de rakam TL değil direk AKP para birimi olan DOLAR!

Sen İktidarın Denizli il başkanısın bu memleketin tüm sorunlarını bitirdin de sıra ta İstanbul’dan daire almaya mı geldi!

250 bin araç Denizli’de trafik çilesiyle boğuşuyor çıkıp iki kelimen yok ! Vatandaşın arabasını park edeceği bir tane Otopark yapılmamış çıkıp iki kelimen yok!15 Yıldır bitirebildiğiniz bir tane alt yapı üst yapı projenizi göremedik aksine yapılan alt yapılar hemen ardından ya çöküyor ya açılıyor ya tıkanıyor çıkıp iki kelimen yok! Belediye başkanın istifa ediyor Belediye meclis üyelerin istida ediyor sana zehir zemberek saydırıyorlar çıkıp iki kelimen yok! FETÖ’den tutuklu Pamukkale Üniversitesi rektörü İfadesinde FETÖ’cü iddiasıyla yargılanan Genel Sekreter Kenan Çoyan’ı Senin referansınla üniversiteye aldığını beyan ediyor çıkıp iki kelimen yok! Üçgen kavşağı projesini söz verip verip gününde bitiremeyen bir belediyen var ve proje hatalarından ötürü bitmediği söyleniyor Senin çıkıp iki kelimen yok ! Büyükşehir Belediyesi şehrin göbeğinde yeşil alanı Benzin istasyonuna çevirip satmaya kalkıyor memleket ayağa kalkıyor Senin yine ve ne yazık ki iki kelimen yok ! Nihat Zeybekçi Abin ihtiyaçtan 15 milyona yalı alıyor Türkiye yıkılıyor senden ısrarla tık yok!

Partinizin Kadın Kollarından direk Başbakanlığa uçan Aynur Akdemir hanım efendinin jet torpiline  kendi çocukları iş kapılarında gezerken iş bulamazken sizin yandaş kayırmacılıklarınıza bu millet isyan ediyor Necip Filiz SENDEN YİNE TIK YOK !!!

Bırak hamasi söylemleri sıkışınca üç maymunu oynayacağına Denizliye hizmet et Necip Filiz!

Şimdi sen bize açıkla bakalım Genel Başkanımızın kızının 73 metre karelik evine dolarla teklif veriyorsun, Sen hani geçen sene elindeki dolarları bozdurmuştun hani dolarla alışveriş yapmayacaktın, hani bu ülkenin para birimi TL dir bir daha dolar adını ağzına almayacaktın. Bir de o gün doları bozdururken sana yine sormuştuk bu son doların mı diye sen de cevap verdin evet tüm dolarımı bozdurdum diye şimdi nerden buldun sen binlerce doları yine Sayın Filiz ! Sen o doları o gün 3,5 tl den bozdurdun ve millete tavsiye ettin siz de bozdurun diye e bu gün dolar nerelere yükseldi acaba sen o gün millete dolarını bozdurup kendin dolar mı depoladın Necip Filiz!

Millet kredi kartlarını ödeyemezken icra dosyalarının sayısı her gün kat be kat artarken konut satışları düşmüş ekonomik kriz vatandaşı cayır cayır yakarken sen bu dolarları nereden buldun Sayın Filiz bi anlat millete bunun kaynaklarını herkes bilsin !

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.