Siyasete Mola İnek Tedavisine Devam!

Siyasete Mola İnek Tedavisine Devam!

Ak Parti Adayı Okkaya seçim mecim dinlemeden vatandaşın hizmetinde.

A+A-

Siyasete yarım saat mola

 

Acıpayam bölgesinde seçim çalışması yapan AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Emin Okkaya, siyaset ceketini çıkartarak hekim önlüğünü giydi.

 

Veteriner hekim olarak yıllarca Denizli Gıda Tarım ve il Müdürlüğü’nde, emekli olduktan sonra da Acıpayam İlçesi’nde mesleğini sürdüren Ak Parti Denizli milletvekili Adayı Emin Okkaya seçim meçim tanımadan vatandaşın hizmetine koşuyor.

 

Acıpayam ilçesini mahalle mahalle sokak sokak gezen Okkaya, önceki gün gittiği Acıpayam İlçesi Gedikli Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev ziyaretinde hasta ineği olan ev sahibinin ricasını kıramayarak siyaset ceketini çıkardı ve veteriner hekim önlüğünü giydi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Veteriner Adayı Hekim Adayı Emin Okkaya, Acıpayam ilçesinde bir evi ziyaretinde hasta ineğe müdahale ederek aileyi sevindirdi.

 

YİNE YANIMIZDA

 

Seçim çalışmaları için ev ev gezen Emin Okkaya ineğinin hasta olduğunu öğrendiği Ali Kalaycı’nın ricasını kırmadı. İlk olarak ineğin bulunduğu ahıra giden okkaya, inek sahibi Ali Kalaycı’dan bilgi aldıktan sonra muayene işlemine başladı. İneğin önemli bir durumunun bulunmadığını aktaran Okkaya, ailenin rahat bir nefes almasını sağladı. Emin Okkaya’nın Acıpayam ve bölgesinde çok sevilen bir kişi olduğunu ifade eden Kalaycı, ne zaman kendisine ihtiyaç duyulsa gece gündüz dinlemeden Okkaya’nın yardıma koştuğunu söyledi. Kalaycı, “Emin Okkaya, bugün bizleri ziyarete geldi. Kendisini yine ona çok ihtiyacımız olduğu bir zamanda yanımızda bulduk. Ne zaman yardım istesek kendi hayvanıymış gibi koşar gelir. Emin Okkaya gibi kişilerin Ankara’da, mecliste bizleri temsil etmesini istiyoruz. Bizim halimizden Emin Okkaya gibi her zaman halkın yardımına koşan insanlar anlar”dedi.

 

YARIM SAAT MOLA VERDİ

 

Ali Kalaycı’nın bu sözleri üzerine duygulanan Emin Okkaya “Biz mesleğimizi severek yapıyoruz. Yıllardır da her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk. Ne zaman bizlere ihtiyacı olsa onları kırmadık. Bugün de seçim gezisi için geldik. Ancak vatandaşım bizlere ihtiyacı olduğunu görünce yarım saat mola vererek öncelikli görevimiz olan hekimlik görevimizi yerine getirdik. Bize onların duası yeter” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.