Siyasi Adaptan Yoksun,Kuralları Hiçe Sayan Zihniyet

Siyasi Adaptan Yoksun,Kuralları Hiçe Sayan Zihniyet

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Meral Kocaman Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan'la ilgili açıklama yaptı.

A+A-

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Meral Kocaman Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık hakkında ki yorumlarını, siyasi adaptan yoksun, ahlak kurallarını hiçe sayan zihniyetin ürünü olarak nitelendirdi.

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın görevi kötüye kullanması yönünde çıkan çıkan haberlere yönelik açıklama yapan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Halil Ayhan’dan hiç ummadığı bir şekilde tepki aldı. Ayhan kendisi hakkında yapılan haberin altına yorum olarak “Başkanlık mankenlik değildir” “mank.n bşk” gibi ifadeler kullandı. Bu sözlere tepki ise İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Meral Kocaman’dan geldi.

İşte Meral Kocaman’ın yaptığı o açıklama;

“Sayın il başkanımız Raziye Akışık’ın Facebook isimli sosyal paylaşım sitesinde paylaşmış olduğu bir haberin yorumlarına Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın yazmış olduğu yorumlar bizi derinden üzmüştür.

Söz konusu yorumlarda, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, İl Başkanımız Raziye Akışık’a hitaben “başkanlık mankenlik değildir” “mank.n bşk” gibi ifadelerde bulunmuştur. Siyasi adaptan oldukça yoksun olan bu yorumlarda Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın zihniyetini, kadınlara bakış açısını gözler önüne sermiştir.

Bir kadının başkanlık yapamayacağını düşünen, başkanlık makamına gelse bile ancak vitrin mankeni olabileceğini sanan tüm bu köhne zihniyetler düzelene kadar İYİ Parti Kadın Politikaları olarak mücadele edeceğiz. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın başta il başkanımız sayın Raziye Akışık olmak üzere tüm kadınlardan özür dilemesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

162133004-10159049413248468-3891280609682889748-n.jpg

thumbnail-31213862-13b8-448a-8c36-66c12c7ce008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.