Soğuk Havada İçleri Isıtan Bir Kalabalık

Soğuk Havada İçleri Isıtan Bir Kalabalık

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Babadağ TOKİ Konutları, Merkezefendi Mahallesi ve Selçukbey Mahallesi’nde aynı gün 3 büyük buluşma gerçekleştirdi.

A+A-

Babadağ TOKİ, Merkezefendi Mahallesi ve Umut 2 konutları. Dar gelirli ve orta direk vatandaşların yoğunlukta yaşadığı 3 bölgede aynı gün büyük buluşmalar gerçekleştirilen Şeniz Doğan’a ilgi görülmeye değerdi. Son düzlükte kendisine gösterilen ilginin arttığı Doğan kendinden daha emin ve net sorularla adaletsizliği eleştirdi, hizmette adalet sözü verdi.

MİLLET İTTİFAKI’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Pazar günü ilk büyük buluşma Babadağ TOKİ Konutlarında gerçekleştirildi. Burada Babadağ TOKİ sakinleriyle bir araya gelen Şeniz Doğan sorun ve talepleri dinledi, projelerini anlattı. CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve Babadağ Belediye Başkan Adayı Ali Atlı’nın da destek verdiği buluşmada konuşan Doğan, TOKİ’lerde yaşanan sorunların çözüm yollarını anlatıp vatandaşlardan destek istedi. Doğan, vatandaşlara hizmette ayrımcılığının son bulacağını ve bölgenin eksiklerinin biran önce giderileceğini müjdeledi.

ADİL, ŞEFFAF VE BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR MERKEZEFENDİ

Şeniz Doğan’ın bir sonraki buluşması Merkezefendi Mahallesi’nde oldu. CHP Denizli Milletvekili Kazım Aslan, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Denizli Belediyesi eski başkanlarından Ali Marım’ın katılımıyla gerçekleştirilen mitingde konuşan Şeniz Doğan “Adil, şeffaf ve bütünleştirici bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. İlçemiz ile aynı ismi taşıyan mahallemizde gördüğümüz manzara değişimin zorunlu hale geldiğini gösteriyor. Özlemini çektiğimiz hizmetleri eksiksiz olarak alacaksınız. Merkezefendi İlçesi ve Merkezefendi Mahallesi çektiği çile ile değil, aldığı hizmet ile konuşulacak” dedi.

SOĞUK HAVADA TOPLANAN KALABALIK YÜREKLERİ ISITTI

Günün finalini Selçukbey Mahallesi’nde gerçekleştirilen üçüncü buluşma ile yapıldı. Umut 2 Sakinleri ile gerçekleştirilen buluşma, Doğan’a sürprizle başladı. Meşalelerin ışığında alkışlar ve sloganlarla konuşmasına başlayan Şeniz Doğan, büyük katılım nedeniyle Umut 2 sakinlerine teşekkür etti.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Doğan, Umut 2’lerin sosyal tesisleri için ayrılan alanın bir özel yapı şirketine satıldığını ve şirkete yüksek katlı yapılar yapma izni verildiğini hatırlattı; “Bu adaletsizlik değil mi? Sizin suçunuz ne?” diye sordu.

UZUN SÜRE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Yapacağı projeleri, toplu konuta bakış açısını, Merkefezendi Belediyesi’nde hizmet anlayışını detaylarıyla anlatan Doğan, konuşmasının sonunda ayakta alkışlandı. Alandan yoğun ilgi nedeniyle uzun süre ayrılamayan Doğan’la selfie çektirmek isteyen Umut 2 sakinleri adeta birbirleriyle yarıştı. Manzara yalnız Doğan’ı değil ona destek için sahaya gelen hem CHP hem de İYİ Partili kurmayları da mutluluğa boğdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.