Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Her yıl 16 Mayıs’ı içine alan hafta olarak kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası Denizli Sosyal Güvenlik il Müdürlüğünce çeşitli etkinliklerle kutlandı.

A+A-

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürü görevine yeni atanan Abdullah MERSİN ayağının tozuyla bir çok ziyarete imza atarken, bir çok ziyaretçisini makamında kabul etti.

 

Valilik Atatürk anıtına çelenk koyma, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan Sosyal Güvenlik Haftası, Denizli Valisi Şükrü KOCATEPE’yi ziyaret ederek devam etti.

 

Vali Kocatepe’yi Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü faaliyetleri hakkında bilgilendiren İl Müdürü MERSİN, Sosyal Güvenlik Haftası boyunca yapılacak ziyaretler ve düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Ziyaret

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN’ı makamında ziyaret eden Abdullah MERSİN, sosyal güvenlik alanında hayata geçirilen yenilikler hakkında bilgi verdi.

 

İl Genelinde büyük küçük demeden her yaş grubundaki vatandaşımıza sosyal güvenlik bilinci aşılamayı temel hedefi haline getirdiğini belirten MERSİN;  çiftçiden esnafa, işçiden işverene herkese Sosyal güvenliğin önemini anlattıklarını ifade etti.

 

Paydaşlara Ziyaret

 

Sosyal Güvenlik Kurumunun olmazsa olmazı paydaşlarını da hafta kapsamında unutmayan İl Müdürü Mersin; Denizli ticaret Odası Başkanı Necdet ÖZER, Denizli Sanayi Odası başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Esnaf Odası Başkanı Musa ÇELİKKOL, Muhasebeciler Odası Başkanı Necdet YILMAZ, Eczacılar Odası Başkanı Osman ÖZDEMİR, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna ÖZTÜRK’ü ziyaret etti.

 

Yaptığı ziyaretlerde paydaşlarımız ile işbirliği içerisinde çalışmanın önemine vurgu yapan Abdullah MERSİN, karşılıklı bilgi alışverişi ile vatandaş memnuniyetinin azami ölçüde artacağını belirtti.

 

Denizli Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve paydaşlarımıza plaket de takdim eden Mersin, vatandaşlarımız için en hızlı, kaliteli ve güvenilir şekilde hizmet verilmeye devam edileceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.