SSL(Güvenlik Sertifikası) 2019'da Zorunlu Hale Geldimi ?

SSL(Güvenlik Sertifikası) 2019'da Zorunlu Hale Geldimi ?

Artık Sadece E-ticaret siteleri değil tüm kurumsal internet sayfalarında SSL sertifikası zorunlu hale geldi.

A+A-

2019'DA WEB SITELERI IÇIN GÜVELIK SERTIFIKASI ZORUNLU HALE GELDIMI ?

1 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanan Google Chrome 68 sürümünde Chrome SSL sertifikası olmayan HTTP siteleri ''GÜVENLİ DEĞİL '' olarak işaretlemeye başladı, bu durumda seo yapmadıklarımızda dahil tüm müşterileri sitelerine ssl mi kuracağız sorusunun cevabı artık 2019 yılı ile  EVET, peki yıllık yenilemelerde artık   hosting ve alan adı ödeme dışında otomatik olarak ssl sertifika ücreti ilave edilecek mi diye sorusuna Medyaliva olarak  biz  süpriz fiyat  farkı yaratmıyoruz ! bu zorunlu geçiş döneminde  indirimli olarak müşterilerimize durumu izah ediyoruz, neden  SSL Güvenlik Sertifikası  olması gerektiğini anlatıyoruz kurulumu müşterimizin bütçesine bırakıyoruz.

NEDEN WEB SITESINDE GÜVENLIK SERTIFIKASI KULLANMALIYIZ ?

SSL web sunucusuyla ziyaretçinin web tarayıcısı arasında kriptolanmış bir iletişim oluşturarak özel, hassas veya gizli tüm bilgilerin çeşitli siber saldırılara maruz kalmadan güvenli bir şekilde iletilmesini sağlıyor. Bir web sitesinde gerekli SSL olduğu takdirde, web tarayıcısı ve web sitesinin sunucusu arasında gidip gelen tüm bilgiler kriptolanır ve bu bilgiyi yalnızca web sitesinin sahibi görebilir.

ssl-guvenlik-sertifikasi.png

E-ticaret şirketleri için online güvenlik olmazsa olmaz bir olgudur; güvenlik eksikliği başta iş kaybı, güven ve itibar kaybı ve yasal yaptırımlar olmak üzere birçok ciddi sonuca yol açar. Bunu engellemek için atılacak ilk adım web sitesi için bir SSL sertifikası edinmektir. Bu her ne kadar fazladan harcama anlamına gelecek olsa da, e-ticaret şirketleri bu güvenlik önlemleri olmaksızın varlıklarını sorunsuz bir şekilde sürdüremezler. SSL kullanımına geçmeyen şirketler, web sitelerini ziyaret eden müşterilerinin güvenlik konusunda giderek daha fazla kaygılarının olması nedeniyle başarısız olup kapanmıştır.

 

SSL ürünleri farklılıklar göstermektedir.  SSL sertifikaları yetkili kurumun alan adını ve kuruluşu onaylamasından sonra verilir.  %100 Mobil Uyumlu SSL sertifikası Comodo PositiveSSL ürünü ile başlamanızı tavsiye ederiz.

Sizlerde İnternet Sayfalarınıza SSL Sertifikası Kurdurmak İçin AKISSSL20  İndirim Kodu ile  https://www.wegabt.com adresinden satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.