STK'lar Ak Parti İçin Oy Kullandı

STK'lar Ak Parti İçin Oy Kullandı

AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nca, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla partinin aday adayları içinden 7 ismin belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

A+A-

AK Parti Denizli İl Başkanlığı'na bugün gelen STK başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, partinin 27 milletvekili aday adayı içinden 7 ismi seçip mühürlü sandığa attı. Temayül yoklaması, gün boyu sürdü.

 

Partinin milletvekili adayı olacak isimleri belirlemek için çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, "Milletvekili adayı belirleme çalışmalarımız kapsamında partimiz, sivil toplum kuruluşlarının da dahil edilmesi kararını almıştır. İlimize meclis çatısı altında hizmet edecek isimlerin belirlenmesinde partimiz üyeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yönetim kurulu üyelerinde görüşlerini alıyoruz. Demokrasinin önemli bir parçası olan sivil toplum kuruluşlarımızın mensuplarının ilimizi temsil edecek milletvekillerini belirleme sürecindeki tercihleri, partimizin diğer partilerden farkını ortaya koyacaktır. Sadece parti üyeleri ile yapılan temayül ile yetinmeyip toplumun tüm kesimlerinin bu sürece dahil edilmesi ve milletvekili adaylarının, geniş bir kitlenin tercihleri alınarak belirlenmesi demokrasinin kalıcılığı ve sürekliliğine katkı olacaktır. Bu süreç, beraberinde sivil toplum kuruluşlarının da milletvekili aday belirlenmesinde söz sahibi olmasını sağlayacaktır. Temayül sonucu açıklanmayacak. Değerlendirmeyi genel merkezimiz yapacak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.