Subaşıoğlu'ndan Ülkücü Camiaya Müjde

Subaşıoğlu'ndan Ülkücü Camiaya Müjde

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan ile Türkiye Kamu Sen’i ziyaretinde ülkücü camiayı sevindiren önemli bir müjde verdi. 

A+A-

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan ile birlikte Türkiye Kamu Sen Denizli Şubesini ziyaret etti. Burada Şube Başkanı Raif Kurşunluoğlu ve sendikaya bağlı iş kolu başkan ve temsilcilerinin karşıladığı Subaşıoğlu ve Kalkan, burada sendika üyeleri ile bir süre görüşerek projeler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, görev süreleri içinde kendilerine verilen destek için sendika temsilcilerine teşekkür etti. Subaşıoğu, “Cumhur İttifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan ile 5 yıl uyumlu bir çalışma döneminde geçirdik. Bunun neticesinde yine sizlerin karşısına geldik. Artık ittifak çerçevesinde sizlere daha iyi hizmetler vermek amacıyla güç birliği yaptık. Yeni projelerle yeniden yola çıktık” dedi. 

SUBAŞIOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı MHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan, 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi'nde başlayan olaylarda PKK'lıların şehit ettiği ülkücü Fırat Çakıroğlu isminin Sevindik’te yaşatılacağını söyledi. Sevindik’e yapılacak etüt merkezine Fırat Yılmaz Çakıroğlu isminin verileceğini ifade eden Kalkan, bu kararı alan Muhammet Subaşıoğlu’na çok teşekkür ettiklerini söyledi. İlçe için önemli projeler hazırladıklarını anlatan Kalkan, “5 yıl içinde yeni kurulan belediyelerin hayal bile edemeyeceği projeleri hayata geçirdik. Şimdi üstüne koymaya ve ilçemizi daha da güzel yapmaya geliyoruz. Muhammet Subaşıoğlu başkanımız ile el ele çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum