Sur'da yaralanan Uzman Çavuş baba ocağında

Sur'da yaralanan Uzman Çavuş baba ocağında

A+A-

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde geçen 2 Ocak'ta PKK'lı teröristlerle çıkan silahlı çatışmada sol omzundan yaralanan 24 yaşındaki uzman çavuş Sinan Koyuncu, tedavisinin ardından Denizli'deki baba ocağına geldi.

Görevine 18 ay önce başlayan, nişanlı olan uzman çavuş Sinan Koyuncu, geçen 2 Ocak'ta teröristlerle çıkan çatışmada kaleşnikof tüfekten çıkan mermi ile sol omzundan yaralandı. Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan Koyuncu, bir aylık raporu nedeniyle baba ocağı Denizli'nin Çivril ilçesine geldi. Ak Partili Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Koyuncu'yu, Tuğlu Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Koyuncu, "Vatanı ve milleti uğruna savaşan asker ve polislerimize Allah kolaylık versin. Biz, oralarda bu vatan için savaşıyoruz. Raporum biter bitmez yine Sur'a gideceğim ve mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Güven de, "Kahramanlarımız olduğu sürece bu vatan topraklarında huzur içinde yaşayacağız. Bu kahramanlarımız sayesine milletimiz zeval görmeyecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.