Suriye Sınırından Alçak Saldırı: 2 Şehit

Suriye Sınırından Alçak Saldırı: 2 Şehit

Terör örgütü PKK/YPG’nin Suriye sınırındaki Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki Tekçe Hudut Karakolu'na havan ile yapılan saldırıda 2 asker şehit oldu 2 askerle 1 doktor ise yaralandı.

A+A-

İçişleri Bakanlığı ise Hakkari ilinde  yıldırım düşmesi sonucunca 2 jandarma personelinin şehit olduğunu açıkladı.

PKK/YPG terör örgütü tarafından gece saat 23.00 sıralarında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bulunan Tekçe Hudut Karakoluna havan topuyla saldırı düzenlendi. Saldırıda Tankçı Uzm. Çvş. Şevket Tekin ile Tankçı Uzm. Çvş. Davut Armağan Keskin şehit düşerken 2 asker ile 1 doktor ise yaralandı. Saldırının gerçekleştiği Ayn İsa bölgesi topçu atışlarıyla vuruldu.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Barış Pınarı Harekâtı kapsamında, 27 Kasım 2019 tarihinde Akçakale’de bir hudut karakoluna yapılan havan saldırısı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Havan atışının yapıldığı bölge, ateş destek vasıtaları ile derhal atış altına alınmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

ÜS BÖLGESİNE YILDIRIM DÜŞTÜ: 2 JANDARMA ŞEHİT

İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de yıldırım düşmesi sonucu 2 jandarma personelinin şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada "Hakkari merkez ilçe Davuş Tepe Üs bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 2 jandarma personelimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize sabır ve başsağlığı dileriz" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.