Suriyeli Şoför Son Anda Kurtuldu

Suriyeli Şoför Son Anda Kurtuldu

Honaz ilçesinde yükünü boşaltmaya çalışan kamyonun, 50 metreden aşağıya yuvarlandığı haberi alındı.

A+A-

Denizli ilinin Honaz ilçesindeki taş ocağında, şoförünün damperindeki yükü boşaltmak amacı ile geri manevra yapmış olduğu hafriyat kamyonu, ortalama 50 metre yükseklikten taklalar atıp yuvarlandı. Son anda kamyondan atlayan şoförü, yaralı bir şekilde kurtuldu.

Atlayarak Kurtuldu

Alınan bilgilere göre olay, saat 10.00 sularında Honaz ilçesine bağlı olan kırsal Kocabaş Mahallesi'nde gerçekleşti. Suriye kökenli 52 yaşındaki Cemal Şebik, taş ocağına getirmiş olduğu taşları boşaltmak amacı ile yönetimindeki kamyon ile geri manevra yapmayı istedi. Bu esnada arka lastik çukura düşünce kamyon bir anda kontrolden çıkıp hemen hemen 50 metre yükseklikten aşağıya doğru yuvarlandı. Son anda kamyondan atlamış olan Şebik, kayalıklara düşerek yaralandı. Taklalar atan kamyonun ise hurdaya döndüğü ifade edildi.

Olay yerine koşan Cemal Şebik’in arkadaşları hemen arkadaşlarına ilk mühadeleyi yaptılar acil bir şekilde sağlık ekiplerine haber ettiler. İhbarı alan sağlık ekipleri hızlıca olay yerine geldi. Cemal Şebik’e yapılan ilk müdahaleden sonra yaralı ambulans ile Honaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Şebik'in sağlık durumununsa iyi olduğu haberi alındı.

Şoke Oldular

Daha önce böyle bir kaza görmediklerini ve her şeyin bir anda olduğunu ifade eden diğer çalışanlar, geri geri giderken bir anda olduğunu çok yüksek bir sesle kamyonun metrelerce aşağı yuvarlandığını dile getirdiler

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.