Suriyeliler "Yapamazlar" Denilen Eylemi Yaptılar

Suriyeliler "Yapamazlar" Denilen Eylemi Yaptılar

İstanbul’daki kayıtlı olmayan Suriyelilerin ayrılmasına ilişkin valiliğin kararına tepki için dün gerçekleştirilen mitingde Sinan Oğan hedef gösterildi.

A+A-

Dün Saraçhane’de İstanbul Valiliği’nin kentte kayıt dışı olarak bulunan Suriyelilerin ayrılması için 20 Ağustos’a kadar süre tanımasına tepki göstermek maksadıyla bir basın açıklaması yapıldı.

Bazı mülteci derneklerinin de destek verdiği basın açıklaması sırasında açılan pankartlar tepki çekti.

Sosyal medyada Suriyelilere yönelik haklı eleştirileri ile gündeme gelen Sinan Oğan, Saraçhane'deki mitingde pankartlarda hedef gösterildi.

Başka bir pankartta ise milliyetçiliğin cehalet olduğu ifade edilerek “Milliyetçilik cahiliyesine karşı tek bir ümmetiz” pankartı dikkat çekti.

sinanogan2.jpg

Mitingdeki skandal pankartların sosyal medyada yayılması üzerine sosyal medya kullanıcıları pankartları açanlara tepki gösterdi.

SİNAN OĞAN'DAN SERT TEPKİ

Sinan Oğan da pankartları sosyal medya hesabından paylaşarak kendisinin hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Oğan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı alıntılayarak "İstanbul'da Türkiye'nin bir vatandaşı, saygın bir siyasetçisi hedef gösteriliyor. Hem de ikinci defa, neyi bekliyorsun, niye engel olmuyorsun? Amacın, hedefin nedir? İşini yap! Olacak olaylardan sen sorumlusun!" açıklamasında bulundu.

ogan2.jpg

Kaynak Yeniçağ: 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.