Survivor Barış Özbek kimdir?

Survivor Barış Özbek kimdir?

Survivor Barış Özbek kimdir? Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan Barış Özbek hakkında tüm detaylar haberimizde. Peki, Barış Özbek kaç yaşında, nereli, evli mi?

A+A-

Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan Barış Özbek yarışmayı yakından takip eden izleyenlerin en çok merak ettiği isimlerden birisi oldu. Peki, Survivor 2021 Barış Özbek kimdir?

Survivor 2021 Barış Özbek kimdir?

Galatasaray'da forma giydiği dönemden hatırladığımız Barış Özbek, Survivor 2021 ünlüler takımı için ter dökmektedir. Yeşil sahalarda gösterdiği başarıyı Dominik Cumhuriyeti'ne taşımak isteyen Barış Özbek, bir hayli iddialı gözükmektedir.

Sahadaki mücadeleci kimliğini Survivor parkurlarına taşımak istediğini ifade eden Barış Özbek, televizyon izleyicilerin pek de yabancı olmadığı bir isim.

2007-2008 sezonunda Galatasaray’a transfer olmasıyla duyuran Barış Özbek, o dönem birlikte forma giydiği Serkan Çalık ile birlikte büyük sükse yaratmıştır. Sarı kırmızı takıma geldiği zaman henüz 22 yaşında olan Barış Özbek, pek çok karşılaşmada forma giymiştir. Barış Özbek’i Galatasaray’a transfer eden isim, tecrübeli Alman çalıştırıcı Karl-Heinz Feldkamp olmuştur.

Barış Özbek, 14 Eylül 1986 yılında Almanya Castrop-Rauxel’de doğmuştur. 1.80 boyundaki Barış Özbek futbol oynadığı dönemlerde orta sahada görev almıştır. Barış Özbek zaman zaman sağ kanat ve sağ bekte de görev yapmıştır.

1986 doğumlu olan Barış Özbek’in doğum günü 14 Eylül’dür. Barış Özbek yaşı 34’tür. Öte yandan, 34 yaşındaki Barış Özbek, verdiği bir röportajda, ailesinin yıllar önce Ankara’dan Almanya’ya yerleştiğini, babasının madenci olduğunu annesinin ev hanımı olduğunu belirtmiştir.

Almanya doğumlu eski futbolcunun kardeşinin olup olmadığı da araştırılıyor. Barış Özbek, verdiği bir röportajda 3 erkek kardeş olduklarını, kendisinin ise ortanca çocuk olduğunu  dile getirmektedir. Barış Özbek’in 28 yaşındaki kardeşi Ufuk Özbek de kendisi gibi futbolcudur. Ufuk Özbek, Almanya’da Borussia Dortmund II takımında oynamaktadır.

Futbola, Almanya’da BG Schwerin altyapısında başlayan Barış Özbek, 2003-2004 yılında Tus Hordel’de forma giymiş ve 2005 yılında da Rot-Weiss Essen altyapısına dâhil olmuştur. Burada 2 yıl boyunca A takım forması giyen Barış Özbek, 39 maçta 1 gol attı. Barış Özbek, aynı takımda forma giydiği futbolcu Serkan Çalık ile 2007-2008 sezonunda Galatasaray’a transfer olarak adını tüm Türkiye’ye duyurdu.

Barış Özbek ayrıca 2008 yılında Galatasaray formasıyla Türkiye Süper Kupası’nı da kazanan kadronun içerisinde yer almıştır. Kariyeri boyunca 353 maça çıkan Barış Özbek 20 gol 28 asist yapmıştır.

Barış Özbek, uzun süre birlikte olduğu Minecan Beyazadam ile 2012 yılında evlenmiştir. Barış Özbek’in Barışcan Özbek adında bir oğlu vardır. Barış Özbek’in Instagram’daki kullanıcı adı barisozbek88’dir.  Barış Özbek’in eşi Minecan da minecanozbek adıyla sosyal medyada yer almaktadır.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.