Tarih, vicdan ve asil milletimiz onları lanetlemiştir!

Tarih, vicdan ve asil milletimiz onları lanetlemiştir!

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz gündem ile alakalı yazılı bir açıklama yaptı.

A+A-

Başkan Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Terör ve terörist hiçbir meşru zeminde karşılık bulamaz, kaldı ki; sanat ve benzeri tarif, tavsiye ve çalışmalar ile makul bir hale getirilemez. Salt farklılık iddia ve teorileri ile siyasal bir zemine taşınması beklenemez. Eli kanlı terör örgütleri, mensupları, Cehennemin karanlıklarında yerini alacaktır. Tarih, vicdan ve asil milletimiz onları lanetlemiştir! Kitap da yazsalar, o kitapları da okusalar, tiyatro haline de bürünseler bu çabaların hepsi beyhudedir.

Sahip Çıkacağız

Cennet mekan Şehitlerimize rahmet diliyorum, o Aziz şahsiyetlerin yaşamlarını ve ailelerinin hayat hikayelerinin okunması, yaşanması ve irdelenmesini temenni ediyorum. Vatan bölünmez bir bütündür, canımız da kanımız da ona fedadır. Yukarıda mavi gök çökmedikçe, aşağıda yağız yer delinmedikçe bizim ilimizi, töremizi ve devletimizi kimse yıkamaz hatta hayal bile edemez! Dünyanın son gününe kadar yaşam onuruna sahip çıkacağız. Savaş ve kavgamız, Asil Milletimiz içindir, kılıcımızın keskinliği adalet ve insan içindir! Hep var olsun Milletimiz! Şerefle, Kıvanç ve Onurla..

Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin bugünkü grup toplantımızda ifade ettiği üzere”: Demirtaş teröristtir, Devran isimli kitap terör propagandadır. Bizim nazarımızda aksini iddia eden kim olursa olsun bölücüdür, terörsevicidir, fitnenin elebaşıdır.”

Yılmaz:”Terörle ve her tür terörist grupla,ve illiyet bağı ile beka ve insanlık mücadelemiz devam edecektir.Terör nerede olursa olsun bir insanlık suçudur. Lanetliyoruz.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.