Tarla yolunda cenazesi bulundu

Tarla yolunda cenazesi bulundu

Tarla yolunda cenazesi bulundu

A+A-

Sarayköy Tosunlar’da tarlaya çalışmak için giden 61 yaşındaki Yaşar Çetinkaya, eve dönmeyince ailesi tarlaya doğru aramaya koyuldu. Kanal yolunda motosikletiyle birlikte yerde cansız bedeni bulundu.

Olay, Sarayköy’e bağlı Tosunlar Mahallesi kanal yolu mevkisinde meydana geldi. 61 yaşındaki Yaşar Çetinkaya, motosikleti ile tarlasına çalışmaya gitti. Akşama doğru ailesi ile telefonda konuşan Çetinkaya işinin bittiğini ve geleceğini söyleyerek telefonu kapattı.

 

Aradan 3 saat geçmesine rağmen eve hala gelmeyen ve aranmasına rağmen de telefonları açmayan Çetinkaya’nın ailesi tarlanın yolunu tuttu. Aile fertleri Tosunlar kanal yolu olarak bilinen noktaya geldiklerinde Çetinkaya’nın motosikletinin yol kenarına devrilmiş ve kendisinin de yerde yatar vaziyette buldu.

 

Hareketsiz yerde yatan 61 yaşındaki Yaşar Çetinkaya için hemen sağlık ekipleri ile Jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları inceleme de Çatinkaya’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Jandarma Ekipleri olay yerini güvenlik şeridi çekerek inceleme de bulundu. Olayın bir kaza mı yoksa kalp krizi veya başka nedenlerden mi olduğu anlaşılması adına Yaşar Çetinkaya’nın cansız bedeni adli tıp merkezine gönderilirken, Jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. (Kaynak: Mericulukus.tv)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.